De la intuneric la lumina, prima minune – Marturie

De la intuneric la lumina, prima minune – Marturie

12108129_391810524361776_4758037183433537231_nSunt foarte multe de spus, Dumnezeu a facut o mare schimbare in viata mea si a lucrat intr-un mod minunat… dar voi povesti experienta mea foarte pe scurt.

In trecut nu stiam mai nimic despre Dumnezeu decat ca este foarte aspru si trebuie sa facem ceea ce El vrea sa facem, daca nu…. eram pedepsiti intr-un foc vesnic….

Eram o fana inraita a unei formatii de muzica disco si ma comportam exact ca un fan, peretii toti tapetati cu posterele formatiei, plecari la concerte in diferite orase si intalniri cu colegii de fan-club…. Traiam intr-o adevarata idolatrie, desi sustineam ca eu cred in Dumnezeu si Il iubesc, evident in felul meu gresit de atunci….

Insa intr-o zi a venit Domnul la mine, la usa apartamentului meu printr-o sora adventista. Ca ortodoxa incepusem sa inteleg ca incalc poruncile lui Dumnezeu, prima porunca, a doua….. Dar a patra??? Era prea mult pentru mine, nici nu stiam ca eu sfintesc si tin ca zi de odihna o alta decat cea lasata de Dumnezeu….

Am aflat multe rasfoind necontenit Biblia si totodata prin Radio Vocea Sperantei, urmarind emisiunile de aici. Am inceput sa urmaresc cu atentie, sa compar, sa descopar tot mai mult prin rugaciune si credinta….

El a facut si prima minune in viata mea, cel putin prima pe care am constientizat-o atunci. (Descoperind acest post de radio, eram trista ca in orasul meu nu putea fi receptionat decat o ora sau doua pe zi, vroiam tot mai mult sa ascult si sa descopar adevarul, si atunci am inceput sa Il rog pe Dumnezeu sa faca in asa fel incat Radio Vocea Sperantei sa emita 24/24 h…si atunci El a facut PRIMA MINUNE, raspunzandu-mi la rugaciuni, din 2012, RVS se aude fara intrerupere in Pitesti…e adevarat, deja imbratisasem adevarul dar Dumnezeu imi implinise acesta dorinta si asta a fost minunat!).

Duhul Sfant a inceput treptat sa lucreze in viata mea, cel mai greu a fost sa renunt la bijuterii … dar El a lucrat…. apoi muzica, cu cea clasica era foarte greu sa o accept, dar iarasi Duhul Domnului a tot lucrat….

Astazi sunt fericita ca Dumnezeu m-a binecuvantat cu o familie minunata si am experiente extraordinare cu El in fiecare zi din viata mea, Il iubesc cu toata inima, cu tot sufletul si cu tot cugetul meu si am multa pace traind dupa voia Sa…

Ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare clipa ca S-a lasat atat de frumos si plin de rabdare sa fie descoperit, ptr ca El a spus… „Ma veti cauta si Ma veti gasi, daca Ma veti cauta cu toata inima!”…..

Cel mai mult cred ca nu doar eu L-am cautat ci El m-a cautat mai intai, m-a gasit, m-a slefuit m-a eliberat si m-a facut cu adevarat un copil de Imparat….

Astept cu incredere, credinta si bucurie marea Zi cand vom fi impreuna cu Adam si Eva, cu Moise, Ilie, cu Marta si Maria, Petru, Estera, Pavel si altii, dar mai ales cand vom fi cu El si cand voi avea fericirea de a-L lua de mana pe Mantuitorul nostru atat de drag, care si-a dat viata pentru mine, pentru noi toti, la Golgota…. Ce fericire va fi atunci…. Nu-i asa?

Marturie: Nadel Matei

Afirmativ.com

Afirmativ.com

One thought on “De la intuneric la lumina, prima minune – Marturie

  1. Cît de mult ne iubeste Dumnezeu si cîta rabdare are cu noi , o experienta de viata in care se vede cum lucreaza Dumnezeu la salvarea noastra.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: