s2.ziareromania.ro

O frumoasa poveste despre viata si altruism s-a intamplat cu un tanar om al strazii din Marea Britanie.

In timp ce se indrepta spre casa o studenta de 22 de ani pe nume Dominique Harrison-Bentzen si-a dat seama ca si-a pierdut cardul de credit.

Fara card si fara bani in buzunar, studentei i-ar fi fost aproape imposibil sa ia un taxi pentru a ajunge acasa. Vazand problema ei, un tanar fara adapost a facut un gest spontan si i-a oferit ultimii lui bani pentru a o ajuta, relateaza La Libre.

„Mi-a oferit 3,5 euro, singurii bani pe care ii avea, spunand sa chem un taxi pentru a ajunge in siguranta acasa”, a declarat ulterior Dominique.

Desi placut surprinsa de acest gest generos, studenta a refuzat banii oferiti de tanar, iar zilele urmatoare s-a hotarat sa organizeze un apel pentru donatii, in speranta de a-l ajuta pe altruistul om al strazii.

Ea a petrecut mai multe nopti pe strada alaturi de el, in scopul de a sensibiliza opinia publica. Impreuna cu alti colegi de-ai ei, studenta a reusit in cele din urma sa stranga mai mult de 40.000 de euro. „Cu acesti bani, isi poate gasi un adapost si, ulterior, un loc de munca”, a declarat Dominique.

Surse: ziare.com; lalibre.be