You are currently viewing “Daca va fi botez Sabatul viitor, vreau sa fiu si eu programata”- decizia unei tinere care a ascultat un post de radio adventist mai bine de un an

“Daca va fi botez Sabatul viitor, vreau sa fiu si eu programata”- decizia unei tinere care a ascultat un post de radio adventist mai bine de un an

botezSunt extrem de putine cazurile cand o persoana intra intr-o biserica si spune: Daca va fi un botez aici, in curand, vreau sa particip si eu”. Dar este exact ceea ce a facut Susanne Riddle.

Ea a ascultat emisiunile postului crestin de radio Amazing Facts timp de mai bine de un an, pana cand “Duhul Sfant i-a cerut sa urmeze ceea ce a audiat”.

Dupa cateva zile ea a cautat o biserica adventista de ziua a saptea, cat mai aproape de localitatea ei din statul american Ohio, relateaza Adventist Review.

Initial Riddle a decis sa mearga la biserica din Cumberland, situata la aproximativ 10 mile (15 km), departare de casa ei. Ulterior insa ea a spus ca a simtit imboldul sa mearga la biserica din Zanesville, Ohio, situat la o distanta de 45 de mile (70 km).

Dupa ce a condus 45 de mile, a aflat ca in oras se afla doua biserici adventiste si a fost nevoita sa aleaga una. Intrucat i-a placut numele bisericii Hillside, a ales-o pe aceasta si a intrat.

Pastorul era plecat la alta biserica in acel Sabat, dar Riddle a ascultat o predica de trezire spirituala sustinuta de prezbiterul Rosalind Beswick.

Ea a spus ca predica a intarit si mai mult decizia ei si ca a ales biserica potrivita. Dar asta nu e tot. La incheierea predicii, prezbiterul a cerut oamenilor din adunare care erau programati pentru botezul din Sabatul urmator sa ramana pentru ultimele informari in legatura cu acesta.

Riddle a ramas si ea, s-a prezentat si a surprins pe cei prezenti cu urmatoarea declaratie: “Daca va fi botez Sabatul viitor, vreau sa fiu si eu programata”. Apoi, a informat biserica ca a ascultat Amazing Facts si crede ca aceasta este adevarata biserica a lui Dumnezeu, exprimandu-si dorinta de a face parte din aceasta adunare.

Sabatul urmator, ea a fost botezata impreuna cu alte patru persoane care urmasera studii biblice. Riddle face deplasarea de 45 de mile si este prima care ajunge la Scoala de Sabat, au spus liderii bisericii. De asemenea, ea ramane dupa serviciul de inchinare divina pentru a studia la clasa de Biblie.

Vreau sa invat tot, cat se poate de repede, pentru ca vreau sa impartasesc cu ceilalti ceea ce am descoperit”, a spus ea.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.