Cum a devenit pastor un ateu care se lupta sa combata invataturile lui Isus

Cum a devenit pastor un ateu care se lupta sa combata invataturile lui Isus

Cum a devenit pastor un ateu care se lupta sa combata invataturile lui Isus

Caleb Kaltenbach era un ateu care ura foarte tare crestinismul. Astfel, a participat la un studiu biblic in care a incercat sa combata argumentele biblice, dar a ajuns in cele din urma sa imbratiseze credinta in Isus.

El a vrut sa ridiculizeze invatatura predata de Isus, asa ca a inceput sa citeasca Evanghelia cu singura intentie de a contrazice si respinge invataturile ei. Nu a reusit, pentru ca nu a putut infirma ceea ce Isus ne-a invatat in Sfanta Scriptura.

Intr-un mod providential, dupa ce a citit Biblia si adevarul ei de netagaduit i-a fost revelat, Caleb Kaltenbach s-a convertit la crestinism. Acum este pastor al Bisericii Discovery din Simi Valley, California, mentioneaza acontecercristiano.

Cand Caleb era copil, parintii sai au divortat pentru ca mama lui a dezvaluit ca este lesbiana. A fost dus la mai multe parade ale comunitatii LGBT, iar la una dintre acestea el a vazut cum niste protestatari crestini au fost alungati.

Imi amintesc ca eram foarte confuz si am intrebat-o pe mama ce se intampla, de ce sunt alungati acei oameni. Ea a spus ca sunt crestini si ca urasc homosexualii”, a spune Caleb.

In studiul Bibliei am invatat despre dragostea si harul lui Hristos

De atunci am inceput sa urasc crestinii. Asa ca atunci cand am avut ocazia de a participa la studiile biblice, am decis sa particip cu intentia de a respinge invataturile din Biblie. Am pretins ca sunt interesat de studiile biblice, am citit si am invatat din ele cu gandul sa aduc argumente pentru a le combate”, a adaugat el.

Insa, in studiul Bibliei am invatat despre dragostea si harul lui Hristos. Acesta este motivul pentru care am decis sa-L urmez pe Isus”.

Cand parintii sai au aflat de convertirea sa, l-au respins imediat. Caleb insa a mers pe drumul ales si dupa cativa ani s-a mutat si a inceput sa predice la o biserica din Dallas.

Dupa un timp, parintii lui Caleb au renuntat la caile lor rele si l-au acceptat pe Isus. Astazi ei frecventeaza biserica unde fiul lor este pastor.

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.