Cosmetice copii

Cosmetice copii

Cosmetice copii

Fiecare părinte își dorește, pentru copilul lui, să fie fericit. Fericirea poate fi construită. De cele mai multe ori gesturile mici ne fac copiii fericiți, faptul că ne preocupam de tot ceea ce au nevoie, le facem sugestii, îi sprijinim în toate modurile să fie frumoși, sănătoși și echilibrați.

Un copil este cea mai de preț comoară a unui părinte, dar și cea mai mare responsabilitate a sa… Prin zâmbetele lor, cei mici au capacitatea de a ne aduce atât de multă bucurie în suflete, încât la fiecare moment petrecut în preajma lor vezi raiul pe pământ.

Copiii nu au nevoie de lucruri mărețe pentru a fi fericiți, ci doar de iubirea și de grija adulților. Cât de fericit va fi un copil de care te îngrijești în mod special, care vede cu ochișorii lui cât de atent ești ca părinte cu lucrurile pe care el le foloseste…

Copilul are propriul șampon sau balsam, a cărui coloratură veselă îi aduce multă bucurie. Desigur că în baia familiei există multe produse de igienă corporală, dar copilul va aprecia categoric când vei achiziționa special pentru el anumite produse. Se va simți iubit și respectat. Și dacă are colțișorul lui unde își depozitează toate aceste produse, cu atât mai bine!

.

Învățăm copiii să aibă o rutină de îngrijire care îi va determina să dobândească obiceiuri sănătoase de-a lungul întregii vieți. Dacă învață regulile de igienă de mic, nu doar că se va îmbolnăvi mai rar și se va integra mai ușor în societate, dar va ajunge și un adult bine îngrijit, mulțumitor pentru lecțiile de viață pe care le-a primit.

Cât de frumos e să-i învățăm de mici responsabilitatea și respectul! Acasă se formează caracterele, poate nici nu ne dăm seama cum disciplina care pornește de la propria persoană, din copilărie, va clădi oameni puternici mai târziu, oameni pe care te poți baza. Poate că pare banală constatarea, dar lucrurile cărora nu le acordăm de obicei atenție, pot face minuni în viața noastră.

Copiii poartă discuții oriunde se întâlnesc, se informează unii de la alții si, de cele mai multe ori, află înaintea noastră noutăți de care noi, părinții, habar nu avem. Daca suntem apropiați și atenți cu copiii noștri, vom afla cu siguranță ce-și doresc. Și vom ști să alegem pentru ei, tot ceea ce este folositor.

Sunt produsele cosmetice pentru copii o necesitate? De ce aleg părinții să cumpere produse cosmetice copiilor, dacă unii dintre aceștia le consideră un moft? Doar avem atâtea produse în casă! De ce să cheltuim pentru anumite produse pe care oricum ei le găsesc în baie sau în alte locuri, la comun?

Deoarece aceste produse sunt special concepute pentru părul/pielea/lor sensibila, iar faptul că ne preocupăm de ei, îi va face întotdeauna să se simtă speciali.

Pentru că aceste produse îi ajută pe copii să aprecieze îngrijirea corporală zilnică, să fie mândri de aspectul lor încă de mici, să-i responsabilizeze, să aibă grijă de lucrurile lor…

Copiii au învățat de mici, atât în familie cât și la școală, că îngrijirea danturii este vitală pentru sănătatea orală. La baza unui zâmbet strălucitor și sănătos stă o igienă orală corectă.

Tehnologia de ultima generație a scos la iveală periuțele de dinți electrice. Copiii se pot obișnui rapid cu ele, fiind ușor de folosit, dar și eficiente.

Periuța de dinți electrică, L.O.L. Surprise, pentru fetițe

cu rezervă și baterii incluse, perie dinții mult mai bine decât o periuță de dinți manuală, clasică, spațiul dintre dinți și gingii este curățat optim, iar placa bacteriană este înlăturată.

Periuta dinti

 

 

Apa de gură pentru copii, L.O.L. Surprise, 500ml, aromă de căpșune

Adăugarea apei de gură la rutina de îngrijire orală poate oferi avantaje adiţionale periajului dentar, deoarece este dovedit științific că menţine sănătatea gingiilor şi a dinţilor. Este important pentru copii să stabileasca obiceiuri bune. In viața de zi cu zi, obiceiurile bune ajută să fie mai eficienți și mai siguri pe tot ceea ce vor face.

Apa de gura
Șampon și Balsam 2in1, Fetițe, Frozen, 400 ml

Îngrijirea părului este extrem de importantă, mai ales la copii. Un păr curat și sănătos este esențial pentru sănătatea generală. Fetițele adoră să-și îngrijească părul și le place ca acesta să fie cât mai lung.

O aromă deosebită le va motiva și mai mult să folosească acest șampon, mai cu seamă când vor curge complimetele. Un păr mătăsos și strălucitor, dar, cel mai important lucru, un păr foarte curat!

Sampon si balsam

Contact:

M&L COMIMPEX CONST. SRL
Adresa – sediul social: str. Calea Vitan, Nr. 104, Bl.V42A, Sc.1, Ap.23, 031298 București, Sect.3
Telefon: 0771412153 luni-vineri, 08:00 – 17:00
Email: office1@mycosmetics.ro
https://www.mycosmetics.ro/

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.