Copiii din SUA in pericol: carti de colorat si literatura satanista in scoli!

Copiii din SUA in pericol: carti de colorat si literatura satanista in scoli!

satanicSatanistii au anuntat ca se vor alatura grupului ateu din SUA in predarea de literatura controversata pentru elevii din scolile publice din Orange County, Florida.

Potrivit unui comunicat al gruparii „Templul satanic”, pentru copiii din clasele mici va fi distribuita o carte de colorat cu tematica satanica. Manualul va contine pamflete, povestiri, principii filozofice si ritualuri sataniste, precum si informatii referitoare la dreptul legal de a practica satanismul in scoala”.

Templul satanic invoca dreptul la libertate religioasa pentru a-si raspandi materialele in scoli: „In masura in care un consiliu al vreunei scoli publice va permite difuzarea versetelor religioase si Biblii gratuite distribuite elevilor… este firesc sa actionam si noi, deoarece consideram ca acesti elevi trebuie sa aiba acces la o varietate de opinii religioase. Nu putem sta cu mainile in san in timp ce o voce religioasa domina discursul si face propaganda pentru copii si tineri”.

Printre cartile cu literatura specifica pe care organizatia satanista intentioneaza sa le distribuie copiilor se afla „The satanic children’s Big Book of Activities (Marea carte a activitatilor sataniste pentru copii) – o carte de colorat, care se centreaza pe teme satanice si toleranta umana”.

Trebuie remarcat faptul ca gruparea Templul satanic „pledeaza pentru toleranta religioasa si pluralism” si a starnit controverse la inceputul acestui an cand a intentionat sa inalte un monument satanist pe una dintre cele mai reprezentative cladiri din Oklahoma City.

Cartea de colorat satanista o puteti pe site-ul lor.

Sursa: The Blaze

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.