veith_walter_sonica_duzyS-a nascut pe 25 ianuarie 1949 si a absolvit Universitatea din Stellenbosch, Africa de Sud în 1971. In 1978 a obtinut doctoratul in zoologie magna cum laude.

Profesorul Walter Veith este o persoana foarte modesta, insa se numara printre cei cinci oameni de stiinta din Africa de Sud care au fost onorati de Societatea Regala Britanica cu sprijin pentru programul de reconstructie si dezvoltare a unui climat de cercetare in Africa de Sud dupa abolirea apartheid-ului.

Dupa aderarea la Biserica Adventista de Ziua a Saptea, a respins teoria evolutiei in favoarea creationismului si a renuntat sa mai predea la Universitatea din Cape Town.

Din anul 2004 s-a dedicat carierei de conferentiar. In aceasta calitate, a calatorit atat in tarile vestice, cat si in cele din fostul bloc comunist, inclusiv Romania. Este un om de stiinta cunoscut in intreaga lume prin prelegerile sale pe diferite subiecte sensibile, precum religiile lumii, interpretarea Genezei din Biblie, creationism vs evolutionism, societatile secrete si agendele lor sau Noua Ordine Mondiala.

Care este cel mai mare razboi care se da pe aceasta planeta ?

A sustinut prelegeri la numeroase universitati de prestigiu, in scoli sau comunitati religioase, pe teme ca nutritia si bolile degenerative- legatura dintre alimentatia moderna si cresterea incidentei bolilor, stiinta si religia, politica actuala si viitorul planetei.

Impreuna cu echipa sa de cercetare a demonstrat ca dieta pe care o urmam are un impact direct asupra multor boli degenerative. Prezentarile profesorului lui fac dese referiri la spiritualitate, ofera informatii stiintifice si foarte bine documentate.

Sanatatea e alegerea ta

Experienta uimitoare a convertirii profesorului Walter Veith

Experienta convertirii lui Walter Veith este inedita – cum a devenit crestin si creationist dintr-un evolutionist convins si ateist si se poate urmari in filmul de mai jos (subtitrat in limba romana).