Concert Umanitar: Corul „Credo”al Liceului Teologic Adventist Stefan Demetrescu Bucuresti

Corul Credo al Liceului Teologic Adventist Stefan Demetrescu din Bucuresti va sustine duminica, 16 decembrie 2018, un concert umanitar in sala Sala Auditorium Pallady din Bucuresti (bd. Theodor Pallady nr.40G).

Va fi un eveniment deosebit, de lauda si inchinare prin muzica inaintea Dumnezeului nostru mare, intitulat „Da-I inima ta”.

Napoleon Bonaparte spunea: „Eu cunosc oamenii si va spun ca Isus Hristos nu este un simplu om. Intre El si oricare alta persoana din lume nu exista nici un termen de comparatie. Alexandru, Cezar, Carol cel Mare si eu, am fondat imperii. Dar pe ce am bazat noi creatiile geniilor noastre? Pe forta. Isus Hristos si-a intemeiat imperiul pe dragoste; si la aceasta ora, milioane de oameni ar muri pentru El„.

La sfarsitul vietii, Napoleon, care a cucerit jumatate din Europa prin razboi, a scris in jurnalul sau: „Cu toata armata si generalii mei nu am reusit sa domnesc macar un sfert de secol pe un singur continent. Iar acest Isus cucereste fara violenta popoarele si culturile de mii de ani„.

Cu siguranta cantarile inaltatoare vor crea o atmosfera deosebita, de bucurie, de pace si liniste.

Intrarea este libera.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.