Comandant al politiei, discurs in fata absolventilor: Toata autoritatea pe care o avem ne este data de Dumnezeu

Comandant al politiei, discurs in fata absolventilor: Toata autoritatea pe care o avem ne este data de Dumnezeu

politieMarcelo Lami, comandantul politiei din orasul Salta, Argentina, a tinut un discurs plin de credinta si speranta in fata proaspetilor absolventi ai scolii de ofiteri de politie.

Apostolul Pavel ne spune ca toata autoritatea pe care o avem ne este data de catre Dumnezeu. Asta inseamna ca Dumnezeu a ingaduit sa ne facem politisti. Daca ne aflam astazi in acest loc impreuna, atunci suntem aici prin voia lui Dumnezeu. Si daca asta e voia voia lui Dumnezeu, inseamna ca El are un scop cu viata noastra”, a declarat Lami.

El a mentionat ca munca politistilor ar trebui sa fie facut prin imbratisarea si aplicarea principiilor lui Hristos. Fiecare agent de politie sa manifeste smerenie, onestitate, blandete, infranarea poftelor, loialitate si credinciosie, consemneaza impactoevangelistico.net.

Multi oameni critica activitatea noastra pentru ca ne confruntam cu situatii grave si avem de-a face cu multa violenta, care insa nu ne apartine noua. Cealalta fateta a muncii noastre nu este insa perceputa de oameni.

Noi ajutam oamenii cand acestia se afla in evenimente critice, stari de dezastru sau alte situatii care implica intr-ajutorarea semenilor nostri.

Suntem invatati sa ne facem treaba in liniste, fara a astepta nici un fel de recunostinta. Eu cred ca Dumnezeu ne va onora atunci cand va veni timpul.

Daca cineva nu este dispus sa faca aceasta munca in folosul si pentru binele semenilor nostri, atunci e mai bine sa renunte acum”, a incheiat discursul Marcelo Lami.

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.