Citirea zilnica a Bibliei

Citirea zilnica a Bibliei

Citirea zilnica a Bibliei

Cuvantul Tau este o candela pentru picioarele mele … Descoperirea cuvintelor Tale da lumina, da pricepere celor fara rautate.
Psalmul 119.105,130

Cand Reinhard Zeller a plecat la universitate, tatal sau i-a cerut sa-i promita ca citeste in fiecare dimineata si in fiecare seara cateva versete din Biblie. Zeller insusi afirma: „La inceput mi se parea plictisitor acest studiu al Bibliei, dar deoarece ii promisesem tatalui, am continuat. Intr-o zi am dat peste versetul in care Hristos spune: «Cautati mai intai Imparatia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui …».

Mi se parea ca Insusi Dumnezeu sta in fata mea si imi spune: «Om usuratic, tu ai cautat toate celelalte mai intai, dar nu Imparatia lui Dumnezeu». Am acceptat sentinta lui Dumnezeu si m-am daruit Lui. De atunci, Biblia mi-a fost cea mai draga carte“.

Mai tarziu, Zeller a mai marturisit: „De 37 de ani, la indemnul tatalui meu, practic studiul zilnic al Bibliei, iar astazi pot marturisi din toata inima cu toti cititorii fideli si staruitori ai Bibliei: Biblia este in intregime Cuvantul lui Dumnezeu, Cartea adevarului. Ea nu m-a dezamagit niciodata si imi este mai draga decat mierea si fagurul de miere.

Ea este pentru mine putere si intelepciune divina. Nu mai pot trai fara acest Cuvant citit zilnic. Toti oamenii sunt mincinosi in comparatie cu Cuvantul lui Dumnezeu. Acest Cuvant este pentru mine adevar pur, curatit ca aurul in foc, in ciuda criticii“.

STUDIAZA BIBLIA GRATUIT!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.