Site icon Afirmativ

Cine submineaza autoritatea pastorului Vladimir Pustan?

Cine submineaza autoritatea pastorului Vladimir Pustan

Cine submineaza autoritatea pastorului Vladimir Pustan?

În urmă cu o zi redacția Afirmativ.com a primit pe rețeaua Facebook un mesaj în care pastorul penticostal Vladimir Pustan, era acuzat că ar deține o avere fabuloasă formată din terenuri, imobile, conturi în bancă, cofetării, buticuri, mașini, telefoane și alte minunății.

Acuzatorul, un personaj complet necunoscut (în afara de comunitatea în care își duce agitata existență) a enumerat în fițuica intitulată pompos <>, o serie de locuri in care V.P. ar deține diverse imobile, terenuri și alte bunuri. Nu știm dacă aceste acuzații sunt reale sau nu, dar trebuie să recunoaștem că cel care a făcut această listă e mai bine informat decat cele 7 servicii de informații românești la un loc.

Bănuim că cel care a făcut această listă ori se bazează pe argumente imbatabile, ori joacă la cacealma, ori are o „imaginație bogată”. Ne vine greu să credem că un om echilibrat și conștient de misiunea lui în această viață ar fi acumulat averea fabuloasă.

Trăim într-adevăr într-o societate de consum în care plăcerea, minciuna, egoismul și răutatea au pus stăpânire totală pe mintea a miliarde de semeni de-ai noștri, dar în aceeași măsură trăim într-o lume în care speranța, iubirea, altruismul ne pot determina să fim mai buni, mai ințelegători și mai apropiați unul de altul. E greu de imaginat că mai există înca în sânul denominațiunilor creștine frați și surori care nu se diferențiază cu nimic de cei din lume.

Cine are interesul?

Ce forță obscură îi animă pe aceștia să arate cu degetul către semenii lor întru Hristos, să-i calce în picioare, să le terfelească numele, familia și viața? Există un răspuns la această întrebare, dar acest răspuns trebuie dat de fiecare în parte, doar dupa o analiză atenta și o introspecție profundă a inimii și a vieții personale.

Dincolo de acest conflict, artificial creat, dupa părerea noastră, rămâne în urmă gustul amar al neînțelegerilor, al răutății și al egoismului care există din păcate în TOATE denominațiunile creștine.

Vladimir Pustan este un om, nu este perfect și cu siguranță are păcatele lui. Dar le conștientizează, încearcă să le depășească, să se apropie de Dumnezeu printr-o slujire umilă și totală, îndemnând sufletele rătăcite să bea din „izvorul vieții veșnice” și să privească neabătut la „Lumina Lumii – Isus Hristos” .

Exit mobile version