yg-copyUn barbat din Irak isi risca viata printr-un un act de profund umanism si bunatate fata de persoanele aflate in suferinta.

El cumpara femei crestine, dar si de alte religii care au fost rapite de teroristii Statului islamic, pentru a le salva si a le reda inapoi familiilor lor.

Omul care doreste sa ramana anonim, negociaza cu reprezentantii miscarii teroriste pentru a cumpara fete si femei care au fost capturate si luate in sclavie, dupa care le reda inapoi familiilor care nu si-au pierdut speranta ca le vor mai revedea.

Acest adevarat exemplu de iubire si compasiune a atras atentia intregii mass-media, care a dorit sa dea publicitatii actul de omenie si curaj al necunoscutului irakian.

Videoclipul prezinta o tanara fata Yazidi, care a fost luata ca sclava sexuala de catre Statul islamic. Salvatorul irakian s-a infiltrat in teritoriile controlate de teroristi, a negociat cu militantii teroristi, cumparand fata, pe care a predat-o ulterior tatalui ei, care o imbratiseaza cu ochii in lacrimi, asa cum reisese din filmul postat pe site-ul Shoebat.

ONG-urile care apara drepturile omului au denuntat atrocitatile comise de Statul Islamic impotriva a sute de femei irakiene si siriene. Multe dintre aceste femei prefera sa se sinucida inainte de a suferi de ororile comise de militantii teroristi.

Sursa: Acontecer Cristiano