Read Time:2 Minute, 45 Second


Christianity Today a publicat un articol in care se spune ca presedintele Trump ar trebui sa fie indepartat din functie – si au invocat numele tatalui meu (presupun ca incercand sa dea legitimitate in declaratiile lor), asa ca este important pentru mine sa raspund.

Da, tatal meu Billy Graham a fondat Christianity Today; dar el nu ar fi fost de acord cu opinia lor. De fapt, el ar fi fost foarte dezamagit. Nu am facut public pe cine a votat tatal meu in alegerile trecute, dar din cauza acestui articol, simt ca este necesar sa aduc la cunostinta acum.

Tatal meu l-a cunoscut pe Donald Trump, a avut incredere in Donald Trump si a votat pentru Donald Trump. El a crezut ca Donald J. Trump este omul providential pentru acest moment in istoria natiunii noastre.

Insa ca publicatia Christianity Today sa fie partizanul Partidului Democrat printr-un atac total asupra presedintelui Statelor Unite este de neconceput.

Christianity Today nu a fost interesata sa recunoasca faptul ca niciun republican nu a votat cu democratii pentru a-l pune sub acuzare pe presedinte. Cunosc multi republicani din Congres, si multi dintre ei sunt crestini autentici.

Daca presedintele ar fi fost vinovat de ceea ce au sustinut democratii, acesti republicani li s-ar fi alaturat pentru a-l pune sub acuzare. Iar democratii nici macar nu au fost in unanimitate – doi au votat impotriva impeachment-ului si unul a votat partial.

Aceasta impeachment a fost motivat politic suta la suta. De ce ar alege Christianity Today sa ia partea Partidului Democrat (de stanga), al carui singur scop este acela de a discredita si de a denigra numele unui presedinte in functiune?

Ei vor ca cititorii sa ii creada pe cei din conducerea Partidului Democrat in loc sa-l creada pe presedintele Statelor Unite.

Uitati-va la tot ce a realizat presedintele intr-un timp foarte scurt. Economia noastra este cea mai puternica din ultimii 50 de ani; ISIS a fost invins, iar presedintele a renegociat ofertele comerciale pentru a putea beneficia toti americanii.

Lista de realizari este lunga, dar pentru mine ca crestin, faptul ca el este cel mai activ presedinte pro-viata din istoria moderna este extrem de important.

Christianity Today vrea sa ignoram asta, sa spunem ca acest lucru nu conteaza?

Presedintele a fost un aparator ferm al libertatii religioase acasa si in intreaga lume si Christianity Today vrea ca noi sa ignoram asta?

De asemenea, presedintele a numit judecatori conservatori in numar record, iar Christianity Today vrea sa facem abstractie de acest lucru?

Christianity Today considera ca ar trebui sa fie scos din functie din cauza unor acuzatii false, pe care presedintele le neaga cu tarie.

Christianity Today a spus ca e timpul sa il demitem pe Presedinte. Noi credem ca Christianity Today a fost folosit de stanga (Partidul Democrat) pentru agenda lor politica. Pentru noi este evident ca Christianity Today s-a mutat la stanga si reprezinta aripa liberala elitista a democratilor.

Presedintele Trump este vinovat de pacat? Desigur ca este, asa cum au fost toti presedinti din trecut si asa cum suntem fiecare dintre noi, inclusiv eu. Prin urmare, sa ne rugam pentru presedinte, in timp ce el continua sa conduca natiunea noastra.

Sursa: Pagina de facebook Franklin Graham

Foto: charismanews.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Afaceri cu banii din fondurile caritabile ale bisericii Previous post Afaceri cu banii din fondurile caritabile ale bisericii: Miza 100 miliarde de dolari
Next post Ce faci când te apasă greutățile vieții?