Celebrul actor Chuck Norris a devenit pastor. Acum se lupta sa castige suflete pentru Hristos!

Chuck Norris este cunoscut publicului din intreaga lume ca actor si expert in arte martiale. Ceea ce insa publicul nu cunostea pana recent este faptul ca Norris, impreuna cu sotia sa, Gena O’Kelley , conduc o biserica evanghelica in Florida.

Actorul s-a convertit la crestinism in urma cu cinci ani, exprimandu-si dorinta de a deveni pastor si de a castiga suflete pentru imparatia lui Dumnezeu.

Cel care i-a vorbit despre dragostea lui Isus a fost tot un actor american, Stephen Baldwin. Ziarele spun ca  Norris a petrecut mult timp cu Stephen si acesta ar fi motivul pentru care actorul s-a convertit la crestinism. In cursul acestui an e posibil ca Baldwin sa fie numit reverend in cadrul Bisericii Baptiste.

Sotia lui a avut , de asemenea, un rol esential pentru ca Norris sa-si formeze obiceiuri pioase, cum ar fi cititul regulat al Bibliei si rugaciunea, relateaza AcontecerCristiano.

„Ea citeste Biblia in fiecare zi”, a declarat Norris despre sotia sa. In cele din urma , am inceput sa studiem impreuna Biblia. Odata ce am inceput, a devenit o obisnuinta pentru amandoi.”

Dupa cum el insusi recunoaste, desi a mers la biserica regulat si L-a acceptat pe Domnul ca un copil, Norris a simtit cu adevarat cresterea in credinta atunci cand a intalnit-o pe sotia lui, Gena.

Mai citeste si:

Vedete romanesti care declara ca s-au pocait ! (Galerie foto)

Un simbol al comunitatii gay convertit la crestinism, s-a casatorit cu o femeie

Miracolul credintei: Musulman care s-a convertit la crestinism dupa iesirea din coma

Peste 400 de mayasi s-au convertit intr-o singura zi la crestinism dupa vizionarea filmului “Isus”

%d blogeri au apreciat: