Pe fondul crizei globale privind combaterea COVID-19 (in timp ce Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat pandemie globala pe 11 martie) Amazing Facts International a lansat un videoclip informativ, plin de speranta, in care sunt detaliate modalitati prin care oamenii isi pot intari imunitatea si pot adopta masuri eficiente de protectie impotriva coronavirus-ului.

Videoclipul de 14 minute, intitulat „The Best Coronavirus Prevention”, ii prezinta pe pastorul Doug Batchelor, presedintele „Amazing Facts” si dr. Neil Nedley, presedintele Institutului Weimar, doua organizatii situate in nordul Californiei.

Asa cum reiese din videoclip, Pastorul Doug spune: „Dumnezeu nu vrea sa traim cu frica; El vrea sa traim in credinta.”

De asemenea, el spune ca increderea in fata crizei poate fi obtinuta prin „respectarea principiilor naturale pe care ni le-a dat Dumnezeu pentru vindecare si mentinerea sanatatii”.

Videoclipul ofera o explicatie concisa a coronavirusului: de ce este atât de contagios pentru oameni si care sunt originile acestei boli.

In timp ce persoanele cu sistem imunitar puternic si cele sub 50 de ani, sunt mai putin susceptibile sa cedeze la efectele mai severe ale bolii, Dr. Nedley spune ca 80 la suta dintre cei infectati cu COVID-19 vor avea fie simptome foarte usoare, fie chiar nu vor prezenta simptome specifice.

Trebuie insa luate masuri de precautie, deoarece boala se raspândeste mai usor decât o gripa sezoniera.

Cei doi discuta despre celebrul program de sanatate „NEWSTART” de la Institutul Weimar – un acronim pentru „opt principii de sanatate: nutritie adecvata, exercitii fizice, apa, lumina solara, cumpatare (evitarea unor lucruri daunatoare sistemului imunitar precum alcoolul si tutunul), aerul curat, odihna si increderea in puterea divina, care se dovedeste a fi importante in imbunatatirea imunitatii.”

Videoclipul ofera, de asemenea, telespectatorilor o copie gratuita a brosurii „Sanatate uimitoare! 8 secrete biblice o viata mai lunga si mai puternica”, care reda orientarile biblice pentru a avea o sanatate fizica mai robusta.

Descarcati brosura (in limba engleza) – AICI

Sursa: amazingfacts.org

Traducere videoclip: adevarprezent