Ce poate face Biblia pentru mine?

BibliaPoate ca te-ai Intrebat: «Ce poate face Biblia pentru mine?». Va da un raspuns multumitor tuturor acelor intrebari pe care inima si constiinta le ridica atunci cand te gandesti la responsabilitatea pe care o ai fata de Creatorul tau.

Biblia este o descoperire a inimii lui Dumnezeu fata de inima ta. Indiferent cine esti si cu ce te ocupi, ea este cea mai potrivita pentru a raspunde nevoilor tale.

Biblia nu are nevoie de ajutor omenesc pentru a te convinge ca este Cuvantul lui Dumnezeu, la fel cum soarele nu are nevoie de o lumanare pentru a dovedi ca straluceste. Lumina lui este toata dovada de care este nevoie. Daca vrei sa stii ca soarele straluceste, priveste-l. Daca te uiti la soare si nu poti vedea ca straluceste, inseamna ca esti orb.

Daca citesti Biblia si nu vezi ca este Cuvantul lui Dumnezeu, este din cauza ca esti orb spiritual (1 Corinteni 2.14). Dar, daca Il vei ruga pe Dumnezeu, cu sinceritate, sa-ti deschida ochii, El o va face.

Atunci vei vedea ca Biblia este Cuvantul lui Dumnezeu si Il vei auzi pe Dumnezeu vorbindu-ti pe limba ta, ca sa-L poti intelege. Este trist sa nu-L cunosti pe Dumnezeu cand ai din partea Lui o descoperire la fel de limpede ca lumina soarelui la amiaza.

Biblia va face pentru tine ce a facut pentru milioane de oameni ca tine de-a lungul secolelor. Te va convinge de dragostea lui Dumnezeu pentru tine si de nevoia ta de un Mantuitor (Ioan 3.16).

Il va face pe Domnul Isus Hristos atat de frumos si de dorit pentru inima ta flamanda, aratandu-ti viata Lui minunata, jertfa Lui pe cruce pentru pacatele tale, Invierea Lui triumfatoare din morti si Inaltarea Lui la cer, incat nu vei mai avea liniste pana cand nu te vei increde in El ca in Mantuitorul tau.

Te va invata cum sa traiesti si cum sa mori spre slava lui Dumnezeu si iti va umple inima de bucurie, acum si pentru totdeauna.

Autor: F W C Wurst

STUDIAZA BIBLIA GRATUIT

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.