Ce poate face Biblia pentru mine

Ce poate face Biblia pentru mine? Taine din Scripturi – o noua emisiune la care vei primi raspunsuri

Ce poate face Biblia pentru mine? Taine din Scripturi – o noua emisiune la care vei primi raspunsuri

Poate ca te-ai Intrebat vreodata: Ce poate face Biblia pentru mine? Cu siguranta ca de multe ori in viata Il intreabam pe Dumnezeu despre multe lucruri.

De ce se intampla, cum de se intampla, ce trebuie sa facem, de ce sa facem anumite lucruri sau de ce sa nu le facem…

Biblia ne ajuta sa avem o gandire corecta, care ne conduce la sentimente, decizii, actiuni, si obiceiuri corecte. Iar obiceiurile corecte formeaza caracterul.

Indiferent cine esti si cu ce te ocupi, ea este cea mai potrivita pentru a raspunde nevoilor tale. Biblia va face pentru tine ce a facut pentru milioane de oameni ca tine de-a lungul secolelor.

Te va convinge de dragostea lui Dumnezeu pentru tine si de nevoia ta de un Mantuitor. Te va invata cum sa traiesti spre slava lui Dumnezeu si iti va umple inima de bucurie, acum si pentru totdeauna.

Taine din Scripturi este un podcast religios, moderat de pastorul adventist Costi Gogoneata. Această emisiune, produsa de Centrul Media Adventist „Speranta”, contine valente din sfera teologiei practice si isi propune sa transpuna cat mai clar in mintea si faptele ascultatorilor principiile de viata izvorate din Cuvantul Sfant.

Invitatii sunt pastori, teologi, oameni eruditi decodand si explicand Taina Biblica vor traduce in realitatea contemporana pe de o parte profunzimea Cartii, iar pe de cealalta, schimbarea pe care o doresc mai degraba in propria lor viata!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.