Ce ne impiedica sa-L cunoastem pe Dumnezeu? Dumnezeu ne-a creat. Dar nu numai ca ne-a creat, ci ne si iubeste… atat de mult incat doreste sa-L cunoastem acum si sa ne petrecem vesnicia alaturi de El.

Isus a spus: „Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea ca a dat pe Singurul Sau Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica.”

Ce ne impiedica sa-L cunoastem pe Dumnezeu? Isus a venit pentru ca fiecare dintre noi sa Il poata cunoaste si intelege pe Dumnezeu in mod personal.

Numai Isus poate da sens vietii si poate darui un scop in viata. Dumnezeu ne iubeste si are un plan minunat cu viata fiecaruia. Isus a suferit la Cruce tocmai datorita dragostei care ne-o poarta.

Iar acum ne invita sa venim la El, ca sa putem incepe o relatie personala cu Dumnezeu.

In aceste conditii, cum definim relatia cu Dumnezeu si importanta ei?

Iata cateva din cuvintele Domnului Isus:

Matei 7:21: Nu oricine imi zice “Doamne, Doamne” va intra in Imparatia Cerurilor, ci doar acela care face voia Tatalui meu care este in ceruri.

Luca 6:46 – De ce imi ziceti “Doamne, Domane” si nu faceti ce spun Eu? 

Marcu 7:6-8 – El le-a raspuns:  Ipocritilor!  Bine a profetit Isaia despre voi, asa cum este scris: Poporul acesta ma cinsteste cu buzele, dar inima lui este departe de Mine. Degeaba insa Mi se inchina ei, dand ca invataturi niste porunci de-ale oamenilor. Voi lasati porunca lui Dumnezeu si tineti traditia oamenilor.

Urmariti videoclipul „EL M-a iubit” – Tom Fetke (Sursa: TouTube)