Ce cadou de lux a primit un predicator al „prosperitatii” de la enoriasi

Ce cadou de lux a primit un predicator al „prosperitatii” de la enoriasi

font1Predicatorul evangheliei „prosperitatii” Rodolfo Font, a primit o masina de lux Mercedez Benz, drept cadou de ziua sa de la membrii bisericii pe care o pastoreste, „Credinta si Har” din Houston.

Sotia sa, Normarelis Figueroa – Font, a postat cateva poze pe retelele sociale, in care se poate vedea bucuria sotului sau dar si a numeroaselor persoane care au participat la oferirea cadoului. Ea a scris pe pagina de Facebook urmatoarele cuvinte alaturi de fotografiile postate: „Astazi Biserica Credinta si Har l-a onorat pe pastorul lor cu acest cadou. Dumnezeu este bun”.

Pentru predicatorul nascut in Puerto Rico, cadoul a reprezentat o adevarata surpriza la implinirea varstei de 64 de ani. El a spus ca este foarte fericit si surprins de acest gest al membrilor bisericii sale.
font3El a scris pentru acestia un mesaj de multumire: „Sunt pastor de aproape 42 ani si am vazut multe. Astazi insa, minunata adunarea din biserica „Credinta si Har” m-a surprins cu acest dar minunat: un automobil Mercedes Benz. Am ramas fara cuvinte. Vreau sa multumesc tuturor copiilor mei pentru acest act de dragoste si recunoastere. Mai ales fiului meu, Reverendului Martin Gonzalez care a motivat intreaga congregatie pentru acest cadou. Ii multumesc in mod special si sotiei mele Normarelis pentru ca este alaturi de mine si la bine si la rau”.

Sursa: Acontecercristiano

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.