Read Time:4 Minute, 40 Second

Cauți apartamente în Sebeș?

Să achiziționezi un apartament implică trecerea printr-un lung proces de analiză și comparare a mai multor variante care corespund bugetului disponibil pentru această investiție.

Dacă ești în căutarea unui apartament în Sebeș și încă nu te-ai hotărât, variantele de la Atmosphere Residence sunt mai mult decât satisfăcătoare.

De la vizionarea mai multor apartamente la căutarea unor informații relevante pentru nevoile tale despre zonele în care sunt amplasate acestea, vei avea de îndeplinit o veritabilă misiune de cercetare.

Cauți apartamente în Sebeș

Dacă nu știi însă de unde să începi sau după ce ar trebui să te ghidezi pentru a face alegerea potrivită pentru tine și, eventual, pentru familia ta, iată câteva repere care ar putea să te ajute:

● Amplasarea, orientarea și specificul zonei
● Aspectul și calitatea apartamentului și a imobilului
● Calitatea construcției și eficiența termică
● Facilitățile
● Documentele juridice și procesul de achiziție

Pornind de la aceste repede, să analizăm puțin oferta de apartamente în Sebeș. Unde?

La doar 2 km de centrul istoric al orașului Sebeș și la 15 kilometri de Alba Iulia, Atmosphere Residence se bucură de o poziționare extrem de avantajoasă, având în proximitate centre comerciale, acces rapid spre principalele obiective din județ și spre orașele mari învecinate (Cluj, Sibiu, Deva, autostrada Sibiu – București, Timisoara), dar și intimitatea unui complex rezidențial select. Accesul în complex se face rapid și ușor, iar zona este o adevărată oază de liniște.

Ce ne propune Atmosphere Residence?

O propunere interesantă, cel puțin! Ca Atmosphere Residence să devină acasă pentru tine. Posibilitatea de a ne construi un stil de viață. Posibilitatea de a ne configura apartamentul după bunul plac, așa cum am visat întotdeauna. Un cartier îngrijit și sigur. Bucuria de a admira apusul de pe terasă, spațiile verzi, toate pot contribui la realizarea unui vis realizabil.

Cine sunt cei care au construit Atmosphere Residence?

SanCasa, companie românească, cu o experiență de peste 15 ani în dezvoltarea de proiecte imobiliare. Încă de la începutul activității, au ofeirit clienților și partenerilor noștri, calitate și valoare la cele mai înalte standarde. Pentru a realiza acest lucru, au integrat în procesul de dezvoltare al tuturor proiectelor expertiza celor mai buni specialiști în dezvoltare, construcții, management și design interior.

Atmosphere Residence este cel mai recent proiect rezidențial din portofoliul companiei SanCasa, complex amplasat în orașul Sebeș, la doar 10 minute de centrul istoric al orașului.

Prin seriozitate, pasiunea și respectul față de clienți, au reușit să pună bazele unui complex rezidențial la cele mai înalte standarde de siguranță și design.

Ne dorim ca Atmosphere Residence să fie mai mult decât un ansamblu de apartamente. Vrem să oferim valoare pe termen lung proprietarilor, iar scopul nostru este ca fiecare casă să devină acasă pentru clienții noștri.

Un habitat prietenos, cu zone de recreere și spații de joacă pentru copii, locuri de parcare și spații comerciale.

Aceste principii sunt motivul pentru care fiecare apartament construit vine însoțit de garanția unei calități fără compromis, care va rezista testului timpului, contribuind în același timp la sustenabilitatea pe termen lung a mediului și a comunității din jur.

Facilitati

Încălzire în pardoseală

Încălzirea în pardoseală reprezintă, la momentul actual, una dintre cele mai ingenioase și eficiente metode de a obține un mediu confortabil din punct de vedere termic.

Avantajele încălzirii prin pardoseală:

 • durată minimă de viață de 50 de ani;
 • instalare pe suprafețe asimetrice cu design modern;
 • căldura este distribuită uniform pe toata suprafața;
 • reducerea cantității de praf și prevenirea apariției mucegaiului;
 • control prin termostat.
Izolație naturală cu celuloză

Materia primă este compusă din material organic obținut prin reciclarea hârtiei, ignifugat, aditivat cu soluție antiseptică pentru prevenirea apariției fungilor și tratat împotriva dăunătorilor.

Beneficii:

 • reducerea costurilor de încălzire;
 • prevenirea propagării focului datorită caracterului ignifug;
 • izolare fonică;
 • nu contine substanțe dăunătoare;
 • alungă rozătoarele și previne formarea mucegaiului.
Instalații electrice

Datorită utilizării materialelor de înaltă calitate, instalațiile electrice sunt proiectate pentru o excelentă durabilitate în timp. Conform diferitelor studii efectuate asupra instalațiilor electrice pe bază de cuprul, acestea beneficiază de așa numitul standard de aur, adică au o durată estimată de viață este de aproximativ 100 de ani. Toate componentele sunt însoțite de certificate de calitate.

Beneficii:

 • cabluri din cupru, sigurante automate simple sau diferențiale;
 • tuburi din PVC rezistente la compresie;
 • aparatură diversă la solicitarea beneficiarului;
 • Infrastructură integrată de utilități

Toate rețelele interioare de utilități sunt integrate în structura de rezistență și în pereții interiori, astfel încât spațiul de locuit să nu fie încărcat cu diverse instalații. În plus, acest lucru permite crearea de spații interioare mai înalte, luminoase, aerisite și neobstrucționate.

Încălzire centralizată

Fiecare apartament este dotat cu centrală termică proprie prin condensare cu arzătorul de cupru și contorizare individuală pentru fiecare utilitate.

Finisaje fațadă

Fațadele clădirilor sunt capitonate cu polistiren cu grosimea de 10 centimetri cu densitate 100. Tencuiala decorativă de exterior este rezistentă la apă, permeabilă la vapori și rezistentă la fisuri.

Loc de parcare

Fiecare apartamentul beneficiază de un loc de parcare.

Zone de agrement

Sunt amenajate zone verzi, locuri de joacă pentru copii, zone pentru picnic și grătar, piste pentru bicicliști, saloane de întreținere corporală, cafenea și bistro. În plus, în incinta complexului există o stație de autobuz, astfel încât deplasarea spre oraș este accesibilă oricui.

Salon de înfrumusețare

Doamnele, domnișoarele, dar și domnii au la dispoziție un salon de relaxare și remodelare corporală, centru de înfrumusețare dotat cu cele mai inovatoare dotări, pentru ca relaxarea după o zi încărcată să fie doar la un pas distanță.

Facebook

Adresa:

Sebes, str. Transilvania, nr. 2

jud. Alba, Romania

E-mail: office@sancasa.ro
alexa.similie@sancasa.ro
Alexa Similie: 0751061359
Telefon fix/fax: 0358882425
Luni – Vineri: 08:00-16:00
Sâmbătă – Duminică: Închis

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cadouri inedite, jucării și articole birotică Previous post Cadouri inedite, jucării și articole birotică
Pălăria de mireasă cu șirag de perle Next post Pălăria de mireasă cu șirag de perle – o alegere inedită