seceris-taraniDe cativa ani impartim, atunci cand avem posibilitatea, Cd-uri cu Biblia audio. Mai ales pentru cei foarte ocupati, care circula des cu masina, e o modalitate eficienta de a asculta Cuvantul lui Dumnezeu: in drum spre serviciu, in diverse calatorii…

De curand am oferit unei persoane acest Cd. Nu o mai facusem de ceva timp. Ne-a sunat sa ne spuna cu parere de rau ca a uitat Cd-ul pe bancheta din spate a unui taxi si ne roaga sa-i facem altul. Cu siguranta ca vom face acest lucru. Un gand insa imi trece prin minte acum: oare cine a gasit acel Cd? Nu cumva era pentru altcineva mesajul divin?

Nu stim atunci cand semanam samanta unde va rodi. Dumnezeu are ultimul cuvant. Imi vin in minte cuvintele apostolului Pavel din epistola catre Corinteni 3: Eu am sadit, Apolo a udat, dar Dumnezeu a facut sa creasca: asa ca nici cel ce sadeste, nici cel ce uda nu sunt nimic; ci Dumnezeu, care face sa creasca.

Secerisul este foarte aproape. Lucrati in via Domnului cat timp mai este ziua, caci vine noaptea, cand nimeni nu va mai putea sa mai lucreze!

Asa sa ne ajute Dumnezeu! Amin!

Autor Dana Dobre