Care este motivul pentru care 30.000 de pastori se vor aduna in inima Washington-ului? (Video)

Care este motivul pentru care 30.000 de pastori se vor aduna in inima Washington-ului? (Video)

pastoriUnitedCry reprezinta unul dintre cele mai mari apeluri la rugaciune, pocainta si trezire spirituala pentru natiunea americana.

Inspirat din Ioel 2, evenimentul la care vor participa zeci de mii de pastori si lideri crestini din SUA se va desfasura in piata monumentului lui Lincoln (Lincoln Memorial) din Washington DC.

In fata monumentului pentru unitate, pastori si lideri crestini se vor uni in rugaciuni de pocainta, renastere si responsabilitatea pentru natiunea noastra„, a declarat Lewis Hogan, unul dintre initiatorii proiectului.

El descrie UnitedCry ca o „expresie multietnica, multi-denominationala a oamenilor de toate varstele care vor plange si se vor ruga pentru aplicarea planului si scopului pe care-L are Dumnezeu cu America in acest moment”.

Din acest loc aducem Lui Dumnezeu intr-un singur strigat, intr-o singura voce rugaciunea noastra pentru ca planurile Lui sa se indeplineasca. Pentru aceasta rugaciune am mobilizat pastori si congregatiile pastorite de acestia de la nivel local, de stat si federal”, a adaugat Hogan.

El spera ca evenimentul va atrage 30.000 de pastori din intreaga tara, reprezentand o zecime din bisericile din America si sperand ca acest lucru va capta atentia autoritatilor pentru producerea unei schimbari concrete, relateaza Charisma News.

El crede totodata ca la UnitedCry liderii crestini, in calitatea lor de lideri spirituali ai tarii, pot da un exemplu de smerenie si pocainta inaintea lui Dumnezeu.

Valorile biblice care au stat la temelia natiunii noastre se afla astazi sub un atac concertat din toate partile”, spune Hogan. „In perioada de formare a natiunii noastre, pastorii si biserica au jucat un rol important in lupta pentru libertate. Problemele Americii nu sunt de natura politica, ci spirituala”, a continuat el.

In incheiere, Hogan a subliniat urmatoarele: „Natiunea noastra se afla intr-o situatie ca cea din Ioel 2. Iar in situatia cand o natiune este in criza, Scriptura ne spune clar care este solutia. Strangeti poporul, tineti o adunare sfanta! Aduceti pe batrani, strangeti copiii si chiar pruncii de la tata! (Ioel 2:16). Noi ne vom strange intr-un loc de adunare si vom striga catre Dumnezeu sa arate mila Sa pentru oamenii de pe acest pamant, trimitand catre ei o mare trezire spirituala.

Foto: sites.google.com

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.