Campania unei biserici ridica mari semne de intrebare: promite masini noi, premii si cadouri

Campania unei biserici ridica mari semne de intrebare: promite masini noi, premii si cadouri

estevam-hernandesBiserica „Renasterea in Hristos” din Brazilia a publicat un anunt pe retelele social media despre initierea unei „campanii de prosperitate financiara”.

Denominatiunea condusa de apostolul Estevam Hernandes si sotia sa, episcopul Sonia Hernandes, a publicat pe Facebook o lista de 12 binecuvantari pentru membri care participa la campania initiata pentru „o cauza nobila”.

Va veti bucura deplin de binecuvantarea lui Isus! Domnul va avea grija de viata voastra de familie si in plan profesional si financiar” a spus Hernandez in timpul lansarii oficiale a campaniei la cina bisericii.

Renasterea in Hristos este una dintre cele mai cunoscute confesiuni neo-penticostale din Brazilia si promoveaza „doctrina prosperitatii” ca fiind una dintre principalele sale invataturi.

Pentru a legitima campania de colectare de fonduri, Hernandes a predicat un mesaj care se refera la solicitarea regelui Iosia, care a cerut ajutorul material si implicarea fizica a oamenilor pentru a restabili Regatul lui Israel.

Campania dusa de biserica prevede ca membri pot obtine „o masina noua cu 0 km la bord in anumite conditii” precum si numeroase „premii si cadouri”, pentru a-i determina pe credinciosi sa se implice financiar.
„Dumnezeu va sterge toate datoriile vietii voastre”, promite una dintre cele 12 binecuvantari din lista de pe Facebook.

Sursa: Acontecerchristiano

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.