Calea, Adevarul si Viata

Calea, Adevarul si Viata

LiftUpTheCross1c… uitati-va si intrebati … care este calea cea buna: umblati pe ea, si veti gasi odihna pentru sufletele voastre! Ieremia 6.16

„Toate drumurile duc la Roma“, se spune de multe ori, dar nu toate drumurile duc in cer. Numai unul duce intr-acolo; el este o Persoana: Isus Hristos. Mantuitorul spune: „Eu sunt calea, adevarul si viata. Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine“ (Ioan 14.6). Apostolul Petru spune: „In nimeni altul nu este mantuire: caci nu este sub cer niciun alt Nume dat oamenilor in care trebuie sa fim mantuiti“.

Apostolul Pavel marturiseste ca „este un singur mijlocitor intre Dumnezeu si oameni: Omul Isus Hristos, care S-a dat pe Sine Insusi ca pret de rascumparare pentru toti“ (1 Timotei 2.5,6).

Orice alta cale,in afara de cea aratata de Biblie, este o cale a pierzarii. Calea faptelor bune, de pilda, nu este calea mantuirii, „caci prin har ati fost mantuiti, prin credinta … Nu prin fapte, ca sa nu se laude nimeni“ (Efeseni 2.8,9). Faptele bune sunt urmarea credintei in Mantuitorul.

Fiecare om este chemat sa se intoarca la Dumnezeu pe calea credintei in Mantuitorul. Sfanta Scriptura nu recunoaste alta cale decat pe Isus Hristos. Sa nu zabovim, ci sa ne apropiem de Dumnezeu pe calea unica propusa de El in Cuvantul Sau! Aceasta este calea cea buna!

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.