Cadouri inedite, jucării și articole birotică

Cadouri inedite, jucării și articole birotică

Încet-încet, se vor apropia și sărbătorile. Și inevitabil, va trebui să ne gândim să achiziționăm cadouri pentru cei dragi. Partea bună e că nu mai trebuie neapărat să colindăm prin magazine în căutarea unor articole satisfăcătoare, ci pur și simplu le putem comanda online, dintr-un loc unde chiar le găsim pe toate…

Unele studii au descoperit chiar că oamenii sunt foarte fericiţi să primească bani în dar. Păi de ce n-ar fi, când văd plicul și intuiesc ce conține? Recunosc, de multe ori m-am bucurat de astfel de gesturi, fiindcă ulterior mi-am cumpărat singură cadourile. Cine să știe mai bine decât tine ce-ți dorești?

Dar suntem nevoiți să alegem totuși cadouri pentru apropiați, și ne trezim uneori în impas.

Mai multe studii publicate într-o revistă de specialitate au demonstrat că oamenii preferă să primească daruri care le reflectă preocupările şi pasiunile. Tot oamenii de ştiinţă spun că ar trebui să alegem cadouri care durează.

Un alt studiu publicat a reliefat faptul că oamenii preferă lucruri pe care le pot folosi luni sau chiar ani de zile, nu ceva care transmite un mesaj doar în momentul în care deschide pachetul.

Savanţii ne mai sfătuiesc să nu aruncăm banii pe lucruri extrem de scumpe, pentru că persoanele care primesc darurile apreciază obiectul, nu preţul. Dintr-un alt studiu reiese că nu există nici o legătură între costul cadoului şi satisfacţia celui care-l primeşte.

Și un alt sfat prețios este să nu ambalăm excesiv un cadou care ştim că nu va face mare impresie sau chiar va dezamăgi. Se pare că, atunci când oamenii primesc un cadou care le place, ambalajul atractiv amplifică experienţa. Dar când darul nu se ridică la nivelul aşteptărilor, ambalarea excesivă înrăutăţeşte percepţia destinatarului asupra cadoului, pentru că-i măreşte aşteptările.

Ce ziceți de un cadou cu efect terapeutic?

În lumea de astăzi, oamenii se confruntă zilnic cu situații stresante. Probleme la locul de muncă, probleme în familie, exces de probleme în viața de zi cu zi – toate acestea conduc la faptul că o persoană începe să experimenteze disconfort în senzațiile sale emoționale.

Aceasta îi poate afecta și sănătatea fizică. Această situație se numește stres. Cum să rezolv? Asistenții mici, dar eficienți, sub formă de jucării anti-stres, ne permit să scăpăm de o stare proastă și să restaurăm o stare de spirit bună.

De ce jucăriile de acest fel sunt atât de relevante astăzi ? Deoarece au o mulțime de calități pozitive și un minim de impact negativ asupra sănătății umane și a bunăstării.

În primul rând, dacă comparăm jucăriile antistres cu medicamentele, trebuie să observăm viteza efectelor acestora (nu este nevoie să așteptăm efectul absorbției medicamentului în corp), nici un efect secundar al medicamentelor sub formă de amețeli, greață sau alte disconforturi, precum și un preț scăzut în comparație cu medicamente.

În al doilea rând, aceste produse ne permit să ne bucurăm în orice loc, în orice moment, în orice situație, fie că suntem adulți sau copii, oameni de afaceri sau gospodine – toată lumea poate obține confortul…

Joc Puzzle Antistres NeoCube cu Bile Magnetice

Cadouri inedite, jucării și articole birotică

NeoCube este o compoziție de magneți separați de energie înaltă. Această jucărie inovatoare este un puzzle care dezvoltă creativitatea și logica. Vă permite să creați un număr nelimitat de forme, cum ar fi brățări, coliere și sculpturi.

Parametrii tehnici:

– culoarea bilelor: argint
– diametrul bilei: 3 mm
– material: magnet
– ambalaj: cutie de aluminiu elegantă

Un cadou inedit: Căciula Cu Căști Stereo Bluetooth

Căciula cu căști stereo Bluetooth oferă o versiune confortabilă și mai simplă, difuzorul și microfonul încorporat în…căciulă! Alegerea perfectă când mergi la școală, sau lucrezi afară în frig. Datorită materialului, protejează împotriva frigului și nu în ultimul rând îndeplinește așteptările de modă din zilele noastre!

Producătorul vă oferă, de asemenea, un difuzor de calitate, așa că îți oferă o experiență muzicală uimitoare! Poți ascultă piesele tale preferate în sunet stereo surround! Cu toate acestea, poți gestiona apelurile primite printr-o simplă apăsare a unui buton!

Detalii tehnice: Material: 100 acril, tricotaj Unisex Mărime: 26 x 23 cm Redare audio în stereo Bluetooth: V3.0 Suport: HPS, HFP, A2DP, AVRCP Rază de acțiune: 10 m Capacitate: 160 mAh Timp de standby: 7 zile Timp de funcționare: 6 ore Încărcare: micro USB Timp de încărcare: 2 ore

Ați oferit vreodată cadou un produs birotică?
Suport metalic etajat cu 3 tăvițe pentru documente

Dacă aveți prieteni ordonați, cu siguranță vor fi încântați de un astfel de cadou.

Suportul metalic pentru documente permite păstrarea ordinii la locul de muncă, la birou sau chiar și acasă. Conține 3 rafturi pentru documente A4, perfecte pentru depozitarea și gruparea documentelor sau a altor articole de birou. Suportul este fabricat din material metalic de înalta calitate, solid și durabil.

Facebook

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.