Bunul samaritean – tanar impuscat

Bunul samaritean – tanar impuscat in timp ce ajuta o familie sa scape de patru hoti mascati

Bunul samaritean – tanar impuscat in timp ce ajuta o familie sa scape de patru hoti mascati

Un tânar de 28 de ani din Texas a fost împuşcat în timp ce ajuta o familie disperată, atacată de patru bărbaţi mascaţi.

Cu toate acestea, el a declarat că a fost deranjat de ceea ce a văzut că s-a întâmplat cu familia, decât de ceea ce s-a întamplat cu el, menţionează The Blaze.

“M-am uitat în interiorul casei şi am văzut un bărbat si o femeie stând în genunchi ca pentru o execuţie. 2 tipi aveau armele îndreptate spre capetele lor”.

Casa lui Jose Espinosa din Huston, a fost spartă de hoţi în jurul orei 4.30. Toti membrii familiei dormeau. William, fiul de 17 ani, a fost trezit de un foc de armă şi iniţial a crezut că a visat.

“M-am trezit şi am văzut doi barbaţi în camera mea. Mi-au spus să stau cu faţa în jos pe pernă nemişcat şi să nu mă uit, altfel mă vor împuşca” a declarat adolescentul, amintind că nu ştia în acel moment dacă parinţii lui erau în viaţă sau au fost împuşcaţi.

La un moment dat, William a auzit-o pe mama lui plangand iar pe tatal sau vorbind cu hotii. Profitand de un moment de neatentie al hotilor din camera sa, el a fugit sarind pe fereastra.

Am început să ma rog

“În acel moment s-au auzit ţipete din camera părinţilor şi am crezut că cineva a murit. Eram foarte speriat în acel moment şi am început să ma rog. Am fugit în josul străzii strigând dupa ajutor.”

Întâmplarea a făcut să se întâlnească cu un şofer care a oprit şi căruia William i-a spus să-i ajute parinţii care sunt în pericol. Omul a intrat în reşedinţă şi s-a luptat cu atacatorii, când William a auzit un foc de armă.

El a declarat: “Am auzit un foc de armă şi m-am gândit O fi tatal meu, sau mama mea? Şi iaraşi m-am rugat. După aceea s-au mai auzit încă trei focuri de armă.”

Mascaţii au fugit, luând telefoane mobile, computere şi aparate electronice.

Bunul samaritean, care a fost împuscat în picior, a declarat postului de televiziune KHOU că acţiunea sa este una normală si oricine altcineva ar trebui să procedeze la fel.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.