Bucuria in Domnul

happy-child

Bucurati-va totdeauna in Domnul! Iarasi zic: Bucurati-va!” (Filipeni 4:4)

Care este bucuria autentica? Cand ai un succes nemaipomenit in diverse domenii de activitate? Cand primesti o mostenire la care nici nu ai visat? Daca reusesti sa cumulezi averi care sa-ti asigure un trai linistit, tie si familiei tale? Da, ne putem bucura, asta in cazul in care am avea parte de asa ceva.

Dar toate aceste bucurii palesc in comparatie cu bucuria in Domnul. In lumea de astazi multi se bucura cand isi vad dusmanii ingenunchiati, cand reusesc sa-si duca la indeplinire razbunarea. Dar bucuria in Domnul este singura bucurie autentica. Unii se vor intreba : „Ce fel de bucurie este aceasta?” Este bucuria in Domnul care nu depinde de circumstantele ostile ale vietii, ci depinde doar de increderea in Dumnezeu.

Imprejurarile favorabile ale vietii ne pot aduce bucurie, e usor sa te arati fericit atunci cand ai un venit bun, o casa frumoasa si o sanatate buna Bucuria in Domnul este insa mai mult decat o stare emotionala de moment…Este o inaltare a spiritului launtric ce decurge din acceptarea harului divin si din relatia solida si permanenta cu Creatorul nostru.

Increderea intr-un Dumnezeu suveran care ne apara si ne directioneaza trairea, care ne iubeste asa cum suntem, sunt bazele pentru o existenta de deplina bucurie.

Toate rezervele noastre pamantesti se pot epuiza, insa increderea puternica este in Acela ale carui resurse sunt inepuizabile. Puternic si Sfant este Dumnezeul nostru, Dumnezeul mantuirii noastre! El este Cel care ne ofera bucuria autentica!

Dana Dobre

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.