Acasă » Brazilia: Un barbat a incercat sa fure zeciuiala unei biserici, dar a lesinat la locul faptei si a fost prins

Brazilia: Un barbat a incercat sa fure zeciuiala unei biserici, dar a lesinat la locul faptei si a fost prins

hotPolitia din municipiul Presidente Medici din provincia braziliana Rondonia a gasit un barbat culcat pe podeaua unei locuinte strangand in brate o cutie. In interiorul acesteia se afla suma de 10.000 de reali (moneda nationala a Braziliei) – zeciuiala colectata de o congregatie crestina din localitate.

Barbatul lesinat pe podeaua casei s-a dovedit a fi un hot in varsta de 27 de ani care a intrat prin efractie in casa cu scopul de a jefui. El a fost ajutat de un complice, dar actiunea lor a fost observata de vecini iar acestia au sunat la politie, relateaza Actualidad Cristiana.

Cand a sosit politia la fata locului l-a gasit pe unul dintre hoti in curte avand asupra lui un televizor si o butelie de aragaz. In interiorul locuintei a fost gasit si cel de-al doilea infractor. Acesta era cazut la podea si strangea in brate o cutie in care se afla zeciuiala unei congregatii.

Politia a incercat sa-l trezeasca, dar barbatul nu a avut nici o reactie. A fost chemata de urgenta o ambulanta de la Spitalul Municipal din Presidente Medici pentru a-i acorda primul ajutor si a-l duce la spital.

Dupa ingrijirile acordate omul si-a revenit si a declarat ca ii pare rau de fapta lui. Sursa citata relateaza ca e vorba de un consumator de droguri.

El a jefuit casa in care nu se afla nimeni, intrucat proprietarii erau plecati intr-o alta localitate. Cand au fost contactati de politie, acestia au confirmat ca in cutia gasita in bratele infractorului se afla zeciuiala bisericii din care faceau parte.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.