Biserica rusinii: pastorul si enoriasii la pielea goala!

congregatia nud

E incredibil si totusi, se intampla pe o planeta in care crestinismul promoveaza o tinuta decenta in locasurile de inchinare, o atitudine de umilinta in fata Celui ce aduce lumina zilei si ne tine in viata. O atitudine sfidatoare, careia insusi “pastorul” congregatiei ii aduce fel de fel de justificari, care mai de care mai hilare, este prezentata in acest articol.

Cel mai rau este ca astfel de actiuni scapate de sub control aduc prejudicii si altor confesiuni crestine care nu au absolut nimic a face cu nebunia declansata de grupuri de oameni care nu au nicio legatura cu Hristos. Cei care nu cunosc prea multe, ajung sa-i bage pe toti in aceeasi oala.

“Oricum, am venit cu totii goi pe lume…”

pasLa o ora de mers cu masina de Richmond, statul american Virginia, o mica congregatie isi manifesta credinta nud, scrie ziare.com, citand sursa nbc12.com. Oamenii nu cred in lucrurile „materiale” si considera ca oricum am venit cu totii goi pe lume.

Chiar si in luna februarie, cand vremea se face destul de rece, multi membri ai parohiei au gasit modalitati de a-si manifesta credinta: topless, pe deplin imbracati sau complet nud.

pastor_allen4-600x336Pastorul Allen Parker sustine ca nu este o chestiune de îmbracat/dezbracat. Este vorba despre a-ţi dezgoli sufletul în faţa lui Hristos şi de a îndruma turma lui pe calea cea dreaptă, indiferent ce poartă.

În fiecare duminică, în primele rânduri de la biserica White Tail se găsesc Katie şi Robert Church. Katie nu era nudistă cand l-a cunoscut pe Robert, însa s-a îndragostit de acesta şi de comunitatea de aici. S-au căsătorit în aceasta biserică şi spun că aici au găsit un simţ al comunităţii creştine cum nu au găsit în bisericile tradiţionale.

Naked-pastor„Oamenii sunt mai deschisi cand vine vorba sa auda cuvantul Domnului si sa vorbeasca cuvantul Domnului”, crede Robert Church. Pastorul Parker crede ca totul sta in acceptarea propriei fiinte. De aceea, dupa ce ti-ai gasit pacea interioara, nu ti se mai pare nimic deplasat la biserica aceasta.

Oare asa sa fie ? Nu cumva traim categoric vremurile din urma, prevazute in Sfintele Scripturi, vremuri in care oamenii tind sa nu mai aibe pic de rusine ? Imaginile vorbesc de la sine !

pastor2

3 Comments

    Lasă un răspuns

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.