Read Time:1 Minute, 26 Second

Biserica penticostala atacata de extremistii hindusi. Crestinii care participau la serviciul de inchinare au fost batuti, mai multe femei crestine dezbracate cu forta

International Christian Concern (ICC) a facut cunoscut faptul ca o biserica penticostala din statul indian Chhattisgarh a fost atacata de extremisti hindusi, chiar in momentul cand avea loc serviciul divin de duminica.

Politia a arestat sapte persoane care se presupune ca au avut legatura cu acest atac, dar activistii locali spun ca situatia in zona este extrem de tensionata dupa ce extremistii hindusi au provocat mai multe incidente asemanatoare saptamana trecuta.

Aceste atacuri au loc la doar cateva zile dupa ce Prim-ministrul indian a primit o scrisoare de la Congresul SUA in care acesta isi exprima profunda ingrijorare asupra cresterii intolerantei religioase in India, consemneaza Actualidad Cristiana.

Duminica, pe 6 martie o multime formata din 25 de hindusi radicali au atacat biserica penticostala din colonia Kachana, situata in Raipur, capitala statului Chhattisgarh.

Potrivit martorilor, radicalii au venit pe motociclete, au intrat in biserica si au inceput sa provoace haos. Saizeci de crestini care se aflau in biserica pentru a participa la serviciul de inchinare, au fost batuti de radicali, care au distrus totodata instrumentele muzicale, scaunele si Bibliile. De asemenea, martorii povestesc ca radicalii hindusi au batut si au dezbracat cu forta mai multe femei crestine.

Potrivit lui Arun Pannalal, presedintele Forumului Crestin din Chhattisgarh, radicalii hindusi si-au justificat atacul asupra bisericii pretinzand ca „acolo au loc convertiri la crestinism cu forta”.

Ei spun ca in biserica sunt din ce in ce mai multi oameni care sunt fortati sa se converteasca, iar acesta este cel de-al saselea atac in ultima luna si jumatate asupra credinciosilor din Chhattisgarh”, a declarat presei Pannalal.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post S.U.A: Un pastor a fost impuscat de sase ori, insa isi revine in mod miraculos!
Un cuplu de gunoieri analfabeti Next post Un cuplu de gunoieri analfabeti ne ofera o lectie de viata