health-spinalCartea ”Baiatul care s-a intors din ceruri” a devenit best-seller in urma cu aproximativ patru ani, autorii sustinand ca este vorba despre o poveste adevarata.

Cartea a fost tradusa in zeci de limbi, inclusiv in romana, insa acum a fost retrasa de pe piata, dupa ce unul dintre autori recunoaste ca a mintit in paginile cartii.

Kevin Malarkey si fiul sau de sase ani, Alex, au suferit un accident de masina deosebit de grav in anul 2004, relateaza Huffington Post. Alex a intrat in coma, iar dupa doua luni, cand s-a trezit, avea de impartasit o poveste incredibila.

Baiatul a povestit ca a fost purtat pe brate de ingeri pana la portile raiului si ca s-a intalnit cu Isus. A detaliat conversatiile sale cu Isus Hristos precum si intalnirile cu diavolul, care la un moment dat a dat vina pe el pentru accident.

Relatarile sale s-au materializat intr-o carte scrisa alaturi de tatal sau, Kevin Malarkey, terapeut crestin din Ohio. La scurt timp dupa publicare, volumul a devenit un adevarat fenomen, iar cei doi autori au devenit adevarate vedete.

Dupa aproximativ patru ani de la scoaterea pe piata a acestei „povesti”, Alex a cerut sa fie retrasa de la vanzare, recunoscand ca a mintit si ca a fost o forma de a atrage atentia.

„Nu am fost niciodata in cer. Am spus ca m-am dus acolo pentru a atrage atentia. Cand am facut acele afirmatii nu citisem Biblia. Oamenii au profitat de aceste minciuni si continua sa o faca. Toti ar trebui sa citeasca Biblia, care este indeajuns. Biblia este singura sursa de adevar. Orice este scris de om nu poate fi infailibil”, a mai adaugat Alex intr-o scrisoare deschisa.

One thought on “Bestseller-ul „Baiatul care s-a intors din ceruri”, retras de pe piata. Copilul recunoaste ca a mintit (Video)”
  1. Am citit cartea…dar personal nu cred ca ceea ce a fost scris sant minciuni…avand in vedere ca tatal copilului este pastor si nu cred ca pastorul ar fi mintit ,stiind ca mincinosii au parte de acel Afara scris in Apocalipsa…cred numai ca cei ce nu pot inghiti astfel de marturii,cauta sa le arunce sub mantaua minciunii,sustinand astfel ca poporul lui Dumnezeu-minte! Dumnezeu sa va binecuvinteze !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: