Batrana cu inima de aur: la varsta de 100 de ani, confectioneaza rochii pentru fetele sarace din Africa (Video)

5Lilian Weber traieste in Iowa, Statele Unite si este cu adevarat un model demn de urmat. Desi in luna mai a acestui an a implinit 100 de ani, femeia se trezeste in fiecare dimineata si face un lucru la care alti oameni, mult mai tineri, nici nu se gandesc: o rochita, de la cap la coada, pentru fetitele sarace din Africa.
4Creatiile ei pline de culoare ajung la cele care au nevoie de ele prin intermediul „Little Dresses for Africa”, o organizatie care aduna donatiile si le distribuie apoi orfelinatelor, bisericilor si scolilor.

In ultimii ani femeia a confectionat peste 840 de rochite si si-a promis ca la aniversarea implinirii a o suta de ani sa ajunga la 1000 de articole vestimentare.
12Cu toate acestea, la data hotarata, Lilian Weber si-a depasit obiectivul, cu peste 50, realizand un numar de 1051 rochite.

Potrivit fiicei sale, Linda Purcell, cu gandul la copilele care le vor imbraca, Lilian Weber face tot ce poate ca rochiile sa aiba fiecare cate un model diferit, astfel incat fetitele care le imbraca sa se simta speciale.

1000 dresses target! Lillian Weber who’s 99 years old sews a dress per a day for children in Africa from J Z on Vimeo.

Sursa: Acontecercristiano

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.