Avertismentul unui om de stiinta din Marea Britanie: Un mare cutremur va avea loc pe Pamant! (Video)

Avertismentul unui om de stiinta din Marea Britanie: Un mare cutremur va avea loc pe Pamant! (Video)

mega-earthquake-1Un om de stiinta din Marea Britanie a avertizat ca un mare cutremur va avea loc pe Pamant, in urma caruia se vor inregistra substantiale pagube materiale si victime omenesti, fiind posibila chiar scindarea continentului american.

Mehran Keshe, cercetator de origine iraniana care a studiat ingineria nucleara la Universitatea din Londra, a publicat un video-clip in care explica aceasta teorie.

Un cutremur puternic urmat de tsunami va avea consecinte dezastruoase, putandu-se inregistra un numar de circa 40 de milioane de victime in America si Asia.

Teoria sa se bazeaza pe recentele miscari tectonice care au lovit Statele Unite ale Americii, Panama si Chile, cu magnitudini intre 6 pana la 8,3 grade, relateaza Acontecer Cristiano.

In ultima perioada de timp, numarul cutremurelor de-a lungul coastei de vest a Statelor Unite a crescut constant. Acest lucru se intampla si in America de Sud. Vom avea de-a face cu o frecventa crescuta a a cestor fenomene si cu o manifestare mult mai violenta in viitorul apropiat.

Keshe vorbeste de magnitudini „ingrijoratoare” ale viitoarelor cutremure care vor afecta continentul American.

El aminteste ca in Statele Unite au fost inregistrate doua cutremure in ultimii ani: un cutremur de 6,6 grade si altul de 6,9 grade; iar in Chile s-a inregistrat o miscare seismica de 8,3 grade.

De asemenea, el avertizeaza printre altele ca expertii au prezis despre California ca exista o probabilitate de 99 la suta sa se produca un mare cutremur, de peste 8 grade pe scara Richter, asa numitul „Big One”.

In aceste circumstante aproximativ 20 de milioane de oameni ar pieri, numai de-a lungul coastei de vest a Americii de Nord si de Sud, iar continentul american se va diviza intre Nord si Sud, din cauza cataclismului”, avertizeaza Keshe.

Cercetatorul sustine ca acest lucru este foarte posibil, intrucat violenta cutremurelor viitoare va avea o amploare deosebita si nemaiintalnita pana in prezent.

Afirmativ.com

Afirmativ.com

One thought on “Avertismentul unui om de stiinta din Marea Britanie: Un mare cutremur va avea loc pe Pamant! (Video)

  1. Domnilor si Doamnelor,
    Pentru ca populatia lumii sa poate suporta mai usor catastrofele terestre ,trebuie sa aiba fiecare persoana fizica un mic generator de energie neconventionala. Pentru realizarea acestui generator de mica putere, am dezvoltat un Atelier Crecetare Avansata cu scopul realizari acestui generator de mica putere cu functionare independenta. Pentru a mari sansele realizari unui asemenea generator am proiectat trei asemenea generatoare si pe care am inceput sa le construiesc. Rog pe toti care sunt capabil sa ajute la finantarea constructiei asemenea generatoare sa se adrezeze la numarul 0763622395. In caz de reusita, cercetarile vor fi publice si vor avea acces total toti cei care doresc sa-l construieasca.
    inginer Alecu Ioan- 0763622395….Multumesc.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: