Au stat agatati de o cruce timp de 5 ore si au fost salvati: Povestea fascinanta a unei femei credincioase (Video)

8965605_GClara Gantt se afla la volanul masinii sale la primele ore ale unei dimineti de duminica. Ea se indrepta catre biserica Three Rivers Baptist Church din Irmo, Carolina de Sud pentru a fi prezenta la serviciul de inchinare, asa cum facea saptamana de saptamana.

Deodata a observat o viitura puternica pe sosea, creata in urma ploilor abundente din zona. Initial Gantt nu si-a dat seama ca poate fi periculos, dar cand masina sa a fost tarata de viitura, si-a dat seama ca are mari probleme, relateaza wistv.

A incercat sa sune la linia de Urgenta 911, dar nu i-a raspuns nimeni. Doamne ai venit sa ma iei? Vrei sa ma duci acasa chiar acum?”, s-a rugat femeia, care a declarat ca instantaneu s-a simtit linistita, ca si cum Dumnezeu I-a raspuns ca va fi bine.

 https://www.wistv.com/story/30208999/from-the-archives-woman-grandson-cling-to-cross-for-5-hours-in-raging-flood-waters/

In cele din urma femeia si-a sunat familia si a povestit ce i se intampla. Nepotul ei Travis Caching i-a spus ca o sa vina el la fata locului sa o ajute. Cand acesta a ajuns a incercat sa o salveze, dar viitura prea puternica nu le-a permis sa ajunga la loc sigur, iar masina lor a fost tarata de puhoiul de apa.

Cand masina s-a oprit au vazut ca se aflau langa o cruce rosie. Pentru ca exista pericolul ca masina sa fie luata de viitura cei doi au iesit si s-au agatat de cruce.

„Masina s-a oprit langa o cruce mare rosie. Am iesit din masina si ne-am agatat efectiv de cruce”, a declarat femeia.

Gantt si Catchings au stat agatati pe cruce timp de aproape cinci ore pana cand echipa de salvatori a ajuns la ei.

Gantt a suferit o luxatie la glezna si a avut o usoara hipotermie, dar in momentul de fata este bine si Ii multumeste lui Dumnezeu.

Ii multumesc lui Dumnezeu pentru mila si puterea Lui. El a pus picioarele mele pe un teren solid. Pe El il laud atunci cand stau in furtunile vietii. Le multumesc celor care s-au rugat pentru mine si pentru Travis. Isus este Mantuitorul meu”, a incheiat Gantt.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.