Ateul se crestineaza dupa o coma profunda. Ulterior devine pastor si scrie o carte despre Creator

Ateul se crestineaza dupa o coma profunda. Ulterior devine pastor si scrie o carte despre Creator

Ateul se crestineaza dupa o coma profunda

Un ateu convins l-a acceptat pe Isus ca Mantuitor, dupa ce s-a confruntat cu o problema grava de sanatate care era sa-l coste viata.

Intr-o zi, Lee Strobel a fost gasit de sotia sa pe podeaua dormitorului, in coma. Dupa un timp Strobel, care a fost transportat de urgenta la spital, l-a auzit pe medicul principal care-l consulta vorbind cu ceilalti medici: “Este la un pas de coma profunda si la doi pasi de moarte”.

Dupa ce a auzit aceste vorbe, Strobel a revenit la starea de constienta. Aceasta este inceputul povestii lui Lee Strobel, care a fost ateu pana cand a Dumnezeu l-a vindecat in mod miraculos de o boala cumplita.

Astazi, Strobel este autorul cartii “The Case for a Creator” si de asemenea pastorul unei biserici din Texas.

Problema de sanatate a lui Strobel a fost cauzata de complicatii aparute la o interventie de rutina pe inima. El a facut pneumonie care a afectat plamanii. Au aparut complicatii si a survenit o reactie alergica rara din cauza medicamentelor, care i-au cauzat de asemenea probleme si la nivelul corzilor vocale.

Dumnezeu poate schimba vietile noastre asa neasteptat si radical

Dar ceea ce i-a pus cu adevarat viata in pericol a fost hiponatremia, care se manifesta prin reducerea drastica a sodiului din sange, care a provocat in cele din urma umflarea creierului.

Strobel spune ca experienta din timpul perioadei de inconstienta a fost suficienta pentru a crede in Dumnezeu si pentru a spune si altor oameni despre ceea ce i s-a intamplat, a scris cartea “The Case for a Creator”.

„Daca Dumnezeu exista si crestinismul este adevarat, atunci ne putem astepta ca viata noastra sa se schimbe. Deci, aceasta este o carte despre cum Dumnezeu poate schimba vietile noastre asa neasteptat si radical”, a spus el.

In urma experientei traite, Lee Strobel a devenit scriitor crestin si impartaseste marturia lui in carti si prelegeri.

Sursa: acontecercristiano.net

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.