Atentie, parinti ! Canalul Cartoon Network a difuzat o scena cu personaje gay. Realizatorul sustine ca e abia inceputul…(Video)

1414533962998_wps_1_Cartoon_network_backs_dowCanalul pentru copii Cartoon Network a difuzat recent, intr-un serial de succes pentru copii, o scena in care apare un cuplu gay.

Intr-un episod al serialului „Clarence”, difuzat joi, cele doua personaje gay se intalnesc si se saruta pe obraz intr-un restaurant, scrie Acontecercristiano.

„Initial, trebuia sa-i ofere flori si sa se sarute pe gura,” a scris pe Tweeter Spencer Rothbell, scenarist al acestui serial.

Lui Spencer i-a fost cenzurata scena cu sarutul pe gura si acesta a fost singura varianta acceptata pe Cartoon Network.

„Este o scena minora, dar cred ca este mai bine decat nimic. Poate ca intr-o zi personajul principal va fi gay, fara sa se mai faca atata caz din asta”, a mai spus Rothbell.

Aceasta nu este prima data cand un canal pentru copii introduce scene gay in productiile sale, si Disney Channel a facut acelasi lucru in „Good Luck Charlie”, unde a aparut un cuplu de lesbiene, scrie Daily Mail.
1414533976819_wps_2_Cartoon_network_backs_dowAstfel de episoade sunt din ce in ce mai dese fiind incluse in programele pentru copii. Parintii trebuie sa fie vigilenti in ceea ce priveste programele vizionate de copii.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.