Astronaut dupa 534 de zile in spatiu

Astronaut dupa 534 de zile in spatiu: „Am vazut lucrarea unui Dumnezeu infinit”

Astronaut dupa 534 de zile in spatiu: „Am vazut lucrarea unui Dumnezeu infinit”

Un astronaut american a petrecut 534 de zile in spatiu, unde a putut privi indeaproape frumusetea extraordinara a creatiei lui Dumnezeu.

Jeff Williams, astronaut de la NASA, a fost comandantul celei de-a 48-a expeditii a Statiei Spatiale Internationale (ISS). El a impartasit recent o parte din experientele sale dupa ce a a vut privilegiul de a privi Pamantul din exterior.

De la hubloul statiei spatiale, Williams a putut vedea atat spatiul cat si planeta Pamant, ceea ce a intarit credinta lui in Dumnezeu – Creatorul. Astronautul este ferm convins ca Universul si tot ceea ce-l alcatuieste nu este intamplator.

Cand priveam pe hublou si admiram spatiul si Pamantul, mi-am dat seama ca toate acestea nu puteau aparea dintr-o simpla intamplare. Am vazut design-ul, frumusetea, scopul si ordinea in fiecare detaliu si mi-am dat seama ca toate aceste elemente sunt creatia unui Dumnezeu puternic si maret”, a declarat Williams.

Cu toate acestea, astronautul spune ca tot ceea ce vedem pe Pamant si in spatiul cosmic, este doar o parte a Creatiei lui Dumnezeu, relateaza Acontecer Cristiano.

Din locul in care m-am aflat am putut vedea doar o particica din lucrarea extraordinar de ampla si frumoasa a Creatorului. Ceea ce am vazut pe hublou din interiorul Statiei Spatiale, imi adanceste intelegerea a ceea ce stiam din Scripturi despre lucrarea uimitoare de Creatie a lui Dumnezeu, iar aceasta experienta m-a facut sa inteleg cat de mici si neinsemnati suntem noi oamenii”, a explicat Williams.

El a mentionat ca, desi participa la un experiment stiintific in aceasta misiune, a inclus in activitatile sale zilnice citirea Cuvantului si rugaciunea.

Astronautul a concluzionat ca majoritatea oamenilor care vad un „conflict” intre Biblie si stiinta, sunt cei care refuza sa recunoasca existenta lui Dumnezeu.

6 thoughts on “Astronaut dupa 534 de zile in spatiu: „Am vazut lucrarea unui Dumnezeu infinit”

 1. Un cretin trimis in spatiu. 🙂
  Sper ca a inteles, si cat de neinsemnati, sunt restul oamenilor comparativ cu americanii.

 2. Faptul ca lui i se pare ca universul este asa de frumos incat trebuie sa fi fost creat de dumnezu nu inseamna ca acest lucru este si adevarat. Doar pentru ca nu stim cine a creat universul nu inseamna ca biblia are dreptate. Plus exista contradictie intre stiinta si biblie. In biblie pamntul este considerat plat.

  1. eu (înțelepciunea)eram meșterul Lui, la lucru lângă El, și în toate zilele eram desfătarea Lui, jucând neîncetat înaintea Lui, jucând pe rotocolul( ROTOCÓL, -OÁLĂ, rotocoli, -oale, s.n., adj. (Pop.) 1. S.n. Imagine, contur, figură sau corp în formă de disc, de cerc sau de inel) pământului Său și găsindu-mi plăcerea în fiii oamenilor.
   Proverbele(pildele) 8:30‭-‬31

  2. Multi destepti.putin pregatiti! Pai.omule.deschide Biblia.a, nu sa te pocaiesti(desi ar fi spre binele si mantuirea ta-crezi?) ci sa afli adevarul…dar ia spune versetul-te rog – desi mai jos ti s a spus care e realitatea… banuiesc ca nu l ai vazut. Domnul sa te ajute sa-L vezi cu alti ochi Amin🙇🏽

  3. Cum poți să fii așa de ferm în afirmația pe care o faci: că Biblia ar susține minciuna că pământul este plat fără să spui și unde scrie asta?
   Asta îmi spune despre tine că nu ai citit niciodată această carte.
   Dacă ai fi citito ai fi ajuns la cartea profetului Isaia, capitolul 40, versetul 22 și ai fi găsit scrise următoarele: „El este Cel care locuieşte deasupra cercului pământului ……, Cel care întinde cerurile ca un văl fin, care le desface ca pe un cort de locuit…..”.
   Aceasta este afirmația Bibliei cu peste 3000 și ceva de ani înainte ca știința să-și schimbe părerea care o avea, că pământul ar fi plat.
   Da, știința este cea care a afirmat inițial că pământul este plat, apoi, ulterior, în urma cercetărilor și-a schimbat afirmația, spunând adevărul biblic că pământul este sferic. Astfel știința a înfrânat omenirea în cunoașterea adevărului peste 3000 de ani.
   Dacă ai fi citit Biblia ai fi ajuns și la cartea biblică Iov, capitolul 26, versetul 7 și ai fi găsit scrise următoarele cuvinte cu privire la Dumnezeu: „El întinde nordul peste spaţiul gol, suspendă pământul pe nimic”.
   Oamenii de știință au ajuns la această concluzie iarăși mii de ani mai târziu înfrânând progresul umanității ei predând învățături false în timp ce Biblia spunea chiar că pământul este suspendat în neant.
   Astăzi, voi cei ce nu citiți această carte sunteți cei ce stați în lipsă de cunoștință, iar prin răspândirea minciunilor pe care le spuneți reușiți să faceți și pe alții să le creadă, fără măcar să verificați ce afirmați.
   Cu mintea plină de prejudecăți îi considerați pe cei ce citesc Biblia niște fraeri fără să știți că de fapt voi sunteți fraerii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: