O femeie cu varsta de 99 de ani a citit intreaga Biblie de 60 de ori, iar acum a inceput sa o citeasca pentru a 61-a oara.

Cunoscuta ca „domnisoara Helen” de catre membrii congregatiei sale de la Biserica din Spring Hill, Tennessee, a inceput sa citeasca Biblia pentru a 61-a oara, dupa ce pastorul Jay Strother a indemnat membrii Bisericii sa citeasca Biblia intr-un an.

„Citirea Bibliei este esentiala pentru ca ii inspira pe toti membrii bisericii”, spune pastorul Strother.

Planul de citire al Bibliei face parte din programul anual al bisericii, si, potrivit pastorului, se desfasoara sub deviza: „Toata biserica citeste Biblia in intregime”.

Prima data cand doamna Helen a citit intreaga Biblie a fost in anul cand Statele Unite au intrat in cel de-al doilea razboi mondial.

Pe langa citirea Bibliei, batrana participa la slujba in fiecare saptamana.

La una din slujbe, pastorul a intrebat: „Doamna Helen, de ce continuati sa faceti asta?”

Ea a raspuns: „Dumnezeu imi arata intotdeauna ceva nou”, adaugand: „Am citit intotdeauna cu placere Scriptura, dar de fiecare data cand o citesc sau o ascult, invat ceva nou”.

„Angajamentul doamnei Helen de a citi Scripturile trebuie sa-i inspire si sa-i convinga si pe alti crestini sa citeasca si sa reciteasca Biblia”, a spus pastorul.

Peste 550 de persoane s-au inscris la program dupa ce doamna Helen a anuntat ca va citi din nou Biblia, a informat Strother.

„Imi place ideea ca fratii nostri mai varstnici ne arata calea si sunt un exemplu pentru noi toti , a incheiat pastorul.