Andre Rieu, cu ochii in lacrimi la locul tragediei din Romania: Va face o donatie importanta (Video)

Andrei-ReiuFaimosul violonist si compozitor Andre Rieu a venit la Bucuresti special ca sa aduca un omagiu victimelor de la clubul Colectiv.

Muzicianul cu cea mai mare orchestra privata a fost in urma sambata dupa-amiaza la locul tragediei. Cu lacrimi in ochi, a anuntat ca este alaturi de cei care sufera si ca face o donatie importanta.

Viata este formata din amintiri si romanii mi-au dat atat de multe amintiri frumoase, in cele doua saptamani in care am fost aici. Cand am auzit despre tragedie, primul lucru pe care mi l-am dorit a fost sa vin aici. Si sa plang cu voi. (…) Singurul lucru pe care pot sa vi-l dau este muzica mea si sper ca va va ajuta. Am facut un DVD cu aceste concerte frumoase, abia l-am terminat, si vreau sa donez toti banii familiilor victimelor”, a declarat muzicianul olandez, fara a-si mai putea stapani lacrimile.

S-a recules apoi cateva momente si a plecat in aplauzele celor cateva sute de oameni care erau prezenti la altarul improvizat de la clubul Colectiv.

Olanda si-a oferit ajutorul si opt dintre victimele aflate in stare critica au fost transportate azi-dimineata cu un avion in Olanda. Din pacate, doi dintre bolanvi, un roman si un italian, au incetat din viata.

Numarul total al victimelor incendiului de la Colectiv se ridica in prezent la 41 de morti. Inca 45 de persoane sunt in stare grava si critica. In total, numarul persoanelor aflate in prezent in spital se ridica la putin peste 100.

Surse: Digi24 ; ProTV

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.