12122956_910908652298361_4503939713699706120_nConducerea Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea si membrii sai din intreaga lume si-au declarat sprijinul si au inaltat rugaciuni pentru cetatenii francezi din Paris si din intreaga Franta dupa evenimentele sangeroase care au facut zeci de victime noaptea trecuta.

Franta a declarat stare de urgenta si control la frontiere dupa ce mai mult de 80 de persoane au fost ucise intr-o sala de concert si alte 40 au murit in urma atacurilor de pe strazile aflate in preajma stadionului Stade de France unde se desfasura un meci amical de fotbal.

Mario Brito, presedintele Diviziunii Inter-Europene a Bisericii Adventiste, al carui teritoriu include Franta, si-a exprimat „profunda consternare” in urma tragicelor evenimente din Paris: „Ne exprimam solidaritatea cu tot poporul francez”.

Presedintele a mentionat in aceeasi declaratie ca acest atac impreuna cu cel precedent din Liban, soldat cu moartea a cel putin 43 de persoane, reprezinta un posibil indiciu ca „terorismul este in crestere si devine greu de controlat”, subliniaza Adventist Review.

Ted NC Wilson, presedintele Bisericii Adventiste Mondiale, a declarat ca „inimile noastre sunt alaturi de familiile care sufera in urma tragediei din capitala Frantei.”

Rugati-va pentru siguranta si pace. Aceste evenimente grave ne arata cata nevoie avem de Dumnezeu si de dragostea Lui si totodata reprezinta semne care prevestesc cat de aproape este revenirea Mantuitorului.”

Christopher Holland, realizator al emisiunii „It Is Written” din Canada, a declarat ca aceste atacuri sunt un indiciu clar ca revenirea lui Isus este aproape: „Tragedia de la Paris ne aminteste ca satan este teroristul real si incearca sa distruga pe oricine, pentru ca stie ca mai are putina vreme.”

Declaratia Diviziunii Inter-Europene s-a centrat pe speranta celei de-a doua veniri a lui Isus: „Ne rugam ca Domnul sa-i mangaie pe cei care se confrunta cu aceasta tragedie. Ne rugam Domnului nostru pentru intarirea credintei si sperantei a celor care asteapta revenirea Sa, pentru a stabili o noua lume in care pacea si respectul reciproc vor domni pentru totdeauna.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.