Adevarul socant despre yoga, marturisit de un fost adept: Demonii sunt reali, dar nu au nicio putere asupra celor care si-au predat viata lui Isus Hristos (Video)

Adevarul socant despre yoga, marturisit de un fost adept: Demonii sunt reali, dar nu au nicio putere asupra celor care si-au predat viata lui Isus Hristos (Video)

yogaIn limba sanscrita yoga este o derivare a termenului pre-indo-european yugam, cu radacina yeug, insemnand „a se alatura” sau „a se uni”; Se inrudeste cu latinescul iugum si termenul modern englezesc yoke, care inseamna printre altele a robi, a subjuga, a injuga, etc.

Dar ceea ce majoritatea oamenilor nu stiu este ca oamenii care practica yoga sunt de fapt injugati de dumnezeii falsi ai hindusilor, adica de demoni! Yoga este un sistem creat de catre hindusi care se inchina efectiv la mii de dumnezei falsi, cunoscuti sub numele de demoni.

 

Exista multi oameni care se considera crestini si nu ar dori pentru nimic in lume sa se inhame la jugul demonilor hindusi. Dar, exact asta fac daca dintr-un motiv sau altul practica yoga.

Asa cum stim, exista doar un singur Dumnezeu. Dumnezeu cel adevarat, Cel care a creat cerurile, pamantul si tot ce exista pe intreg cuprinsul lui.

Daca cineva vorbeste despre ceilalti „zei”, atunci cu siguranta se refera de fapt la zei falsi sau demoni. Demonii sunt absolut reali, dar ei nu au absolut nicio putere asupra celui care si-a predat viata lui Iisus Hristos.

Daca cineva practica aceasta asa zisa cale spre auto-cunoastere si eliberare (Yoga), atunci ar trebui sa afle adevarul despre ea de la un expert in Yoga care a descoperit adevarul, relateaza World Truth.

Satan nu apare niciodata cu o pelerina neagra si o furca in mana; el vine la oameni cu lucruri care initial ar putea parea complet nevinovate. Sunt multi care vor spune ca Yoga este doar un simplu „exercitiu fizic si mental pentru a atinge o stare de bine a organismului”.

Cei care gandesc asa si nu vor sa afle mai multe despre acest „exercitiu” sunt prinsi in plasa diavolului si isi pierd dreptul la viata vesnica pe care ne-o ofera cu atata darnicie Mantuitorul.

Va invitam sa urmariti un scurt videoclip realizat de un expert in Yoga, pe care a practicat-o vreme de multi ani. El a descoperit adevarul despre aceasta capcana numita Yoga si acum doreste sa impartaseasca acest lucru si cu alti oameni pentru a le salva vietile.

Din marturisirea instructorului care a realizat acest film, rezulta ca Yoga este o practica foarte rea, dar  ambalata intr-un invelis destul de frumos, care indeparteaza omul de relatia cu Iisus Hristos si ii deschide drumul catre demonii hindusi.

Intreaga miscare New Age a fost creat de catre elita satanista care a stabilit o noua ordine mondiala conceputa pentru a ne vinde pe toti (oamenii) lui Satana. Stiu asta pentru ca am facut greseala de a intra in aceasta miscare inca de cand aveam o varsta frageda. Dupa multi ani am reusit sa ma rup de ea si i-am cerut lui Dumnezeu sa ma ierte pentru prostia mea. Puteti cere lui Dumnezeu sa va ierte daca ati facut ceva rau si El va va ierta. Dumnezeu ne iubeste si vrea sa ne salveze!

Daca sunteti implicati in orice are legatura cu miscarea New Age, atunci va indemn sa urmariti videoclipurile care urmeaza, astfel incat sa puteti afla adevarul.

Urmeaza doua videoclipuri mai importante cu privire la miscarea New Age, care are radacini satanice si urmareste sa va distruga relatia cu Iisus Hristos! Daca le veti urmari veti afla adevarul si va veti putea salva. Dumnezeu sa-i binecuvanteze pe toti care citesc!

Afirmativ.com

Afirmativ.com

5 thoughts on “Adevarul socant despre yoga, marturisit de un fost adept: Demonii sunt reali, dar nu au nicio putere asupra celor care si-au predat viata lui Isus Hristos (Video)

  1. NU EXISTA NICI O LEGE MATEMATICA CARE DOVEDESTE EXISTENTA LUI DUMNEZEU.PE DUMNEZEU II SIMTI PRIN DUHUL SAU DACA IL AI CU TINE SI IN TINE.DUMNEZEU ESTE TRANSCEDENTAL.

  2. cred ca daca yoga este folosita doar ca o forma de fitness este normal de practicat, sigur daca crestinul este incredintat in aceasta. dar unde este obsedare tot timpul ajungi la draci fie chiar un hobby fara vina, fie sport, citit, pictura, jocuri etc.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: