Actor musulman, in rolul lui Isus: „Este o onoare sa interpretez acest rol. Am fost puternic influentat si modelat de invataturile Sale”

Actor musulman,  in rolul lui Isus: „Este o onoare sa interpretez acest rol. Am fost puternic influentat si modelat de invataturile Sale”

killing-jesus-haaz-sleiman-first-lookHaaz Sleiman, actorul musulman care va juca rolul lui Isus in filmul „Killing Isus”, a declarat ca este onorat sa interpreteze rolul Mantuitorului intr-un film.

Sleiman, care acum este cetatean american, s-a nascut si a crescut in Liban. Potrivit Christian Today, actorul a declarat reporterilor ca, desi este musulman, a fost puternic influentat de Isus.

„In Islam, credem ca Isus este un mare profet si de aceea respectam si urmam invataturile Sale. Ca persoana care a crescut in religia musulmana, este o onoare sa joc acest rol… Personal, am fost puternic influentat si modelat de invataturile Sale”, a spus Sleiman.

In ceea ce priveste crestinii, acestia pun sub semnul intrebarii punerea unui musulman in rolul lui Isus.
Referindu-se la acest aspect, actorul a spus: „Eu nu pot vorbi pentru Isus, dar pot cita din invataturile Sale: „Sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti”… Cum ar reactiona fata de mine daca interpretez acest rol? El nu m-ar judeca. El nu i-a judecat nici pe proprii lui inamici… jucand acest rol pot evidentia invataturile Sale intr-un mod foarte frumos”.

Sursa foto: zap2it.com

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.