You are currently viewing Act de vandalism asupra unei biserici adventiste din Florida: „Nu inteleg de ce ar face cineva acest lucru”, a declarat pastorul

Act de vandalism asupra unei biserici adventiste din Florida: „Nu inteleg de ce ar face cineva acest lucru”, a declarat pastorul

azsPersoane necunoscute au desenat cruci rasturnate si au scris cifra 666 pe sigla Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea Jupiter din statul american Florida, intr-o actiune fara precedent, care l-a surprins si pe pastorul lacasului de cult.

Simbolurile si alte inscrisuri, unele dintre ele obscene, au fost mazgalite pe sigla, pereti si usa de la intrarea a Bisericii Adventiste Jupiter din Palm Beach”, a declarat pastorul Richard Moseley.

Nu inteleg de ce ar face cineva acest lucru. Aceasta este intrebarea la care nu am inca un raspuns: De ce ar face asa ceva? Din cate stiu eu, noi nu am suparat pe nimeni”, a declarat pastorul.

Biserica este situata intr-o zona linistita, cu trafic redus. Inregistrarile camerelor video de securitate, indica faptul ca actul de vandalism a avut loc cu putin timp inainte de aparitia zorilor, a mai precizat Moseley.

Seriful din Palm Beach a deschis o ancheta, iar ofiterii au studiat inregistrarea video pentru a incerca sa identifice vinovatii.

Congregatia are 113 membri in acte, dar pastorul a spus ca acest numar urca spre 130 in timpul unor evenimente sustinute de biserica, relateaza Adventist Review.

Sunt foarte dezamagit si ranit, in sensul ca nu inteleg de ce oamenii fac astfel de lucruri. Nu este nici o noima. Suntem o biserica iubitoare si pasnica. Oamenii care au facut asemenea lucru, probabil ca nu au fost niciodata in aceasta biserica”, a spus Moseley.

De asemenea, el a declarat in ziarul local Palm Beach Post ca atacul i-a amintit ca Isus vine in curand. Acest lucru ne aminteste ca ne apropiem de cea de-a doua venire. Cu cat ne apropiem mai mult, cu atat unele persoane se tem mai tare”, a adaugat el.

Atacurile asupra bisericilor adventiste sunt rare in Statele Unite. Atacul din Florida este cel de-al doilea act de vandalism impotriva unui lacas de cult din ultimele luni. In noiembrie anul trecut, atacatorii au vandalizat First Unitarian Universalist Congregation. Un barbat a fost arestat in legatura cu acest atac.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.