Accident teribil al unui grup de exploratori pe un drum de munte in Mexic: Printr-un miracol, toti copiii au scapat nevatamati

Pathfinders-Mexico-Nov17-1Un grup de exploratori au scapat dintr-un accident de autobuz doar cu cateva zgarieturi si vanatai datorită interventiei miraculoase a lui Dumnezeu. Franele vehiculului in care au cedat pe un drum de munte din Mexic.

Directorul Sergio Cruz Robles care insotea copiii a spus ca si-a dat seama ca ceva nu este in regula, deoarece soferul autobuzului mergea in zig-zag, asa ca s-a mutat pe un scaun in partea din fata pentru a vedea ce se intampla.

Am vorbit cu soferul, iar acesta mi-a spus ca incearca sa gaseasca o modalitate pentru a opri autobuzul”, a declarat Cruz prin telefon de pe patul de spital, unde a fost internat cu o fractura a pelvisului.

In acele momente ma gandeam sa nu cadem intr-o rapa adanca, sau sa ne lovim de vreun copac, deoarece consecintele ar fi fost dezastruoase”, a adaugat el.

Autobuzul transporta 38 de persoane, inclusiv soferul angajat. Dupa o calatorie de circa 450 de km, franele autobuzului au cedat.

Cand autobuzul n-a mai putut fi controlat, m-am temut cel mai tare. Cei mai multi copii dormeau in acel moment. L-am auzit pe sofer ca striga, apoi inevitabilul s-a intamplat. Dar am vazut ca mana lui Dumnezeu era peste noi, pentru ca autobuzul s-a rasturnat pe-o parte, dar incet si fara un impact puternic. Copiii n-au avut decat cateva zgarieturi si vanatai in accident”, a spus Cruz.

Toate cele 38 de persoane din autobuz au primit primul ajutor la fata locului, iar trei au fost transferate la spital in Cuernavaca, a declarat Mauricio Lambra, directorul serviciilor medicale de urgenta din Mexic.

Cei trei persoane transferate la spital au fost Cruz, cu o fractura de pelvis si doi exploratori de 11 si 13 ani, care au suferit rani minore Conducatorul auto nu a fost ranit.

O agentie guvernamentala de protectie a copilului a luat copiii in custodie, iar mai tarziu i-a predat parintilor, in conformitate cu legislatia nationala de protectie a copilului.

Administratorii bisericii locale s-au deplasat la locul accidentului pentru a prelua bagajele copiilor, pe care le-au predat parintilor.

Fabiola Quinto, Divizia Inter-America a Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.