Despre

 Misiune Afirmativ.com

Afirmativ.com este un site de stiri si noutati crestine, care isi propune sa prezinte informatia intr-un mod exact si rapid, intr-o forma succinta, dar care evidentiaza esentialul din domeniul religiei crestine. Informatiile si evenimentele sunt prezentate in timp real 24 de ore din 24, intr-o maniera completa: materiale video, foto, text.

Articolele de pe site provin din diverse surse credibile cu specific crestin, iar analizele si opiniile au ca punct de referinta invataturile Sfintei Scripturi. Dorim ca oamenii sa faca deosebirea binelui de ceea ce este rau si sa faca o alegere personala pertinenta.

Stirile sunt disponibile online pe site-ul afirmativ.com, la orice ora, spre a fi citite de toti utilizatorii.

Traim intr-o lume debusolata, in care informatia diversificata abunda in toate sferele vietii sociale. Avem nevoie de o informare corecta si completa pentru a ne putea ghida intr-o lume ale carei valori tind sa se inverseze, o lume in continua miscare si in care crestinismul capata diverse forme si semnificatii, de multe ori creand confuzie in mintea celui in cautarea lui Dumnezeu.

Ca si crestini, suntem incredintati de iminenta revenire in glorie a Mantuitorului Isus Hristos si dorim sa fim partasi la raspandirea mesajului Evangheliei, conditie esentiala a revenirii Domnului Isus pe pamant: „Evanghelia aceasta a Imparatiei va fi propovaduita in toata lumea, ca sa slujeasca de marturie tuturor neamurilor. Atunci va veni sfarsitul” (Matei 24:14).

Desi nu suntem de acord cu multe dintre lucrurile care se petrec in jurul nostru, consideram ca trebuie sa le comunicam, pentru a ne face o impresie reala despre ceea ce se intampla si cat mai multi oameni sa realizeze ca traim efectiv timpurile din urma, fiecare fiind in pragul unei alegeri vitale, care poate duce indubitabil spre viata vesnica sau spre moartea vesnica.

Valorile dupa care se ghideaza afirmativ.com sunt: adevarul, impartialitatea si independenta, atribute care sunt garantia unui continut verificat, riguros si obiectiv prezentat.

Informatiile provin din surse sigure, iar faptele sunt riguros verificate, fiind ulterior redactate de echipa afirmativ.com intr-un mod obiectiv. Echipa afirmativ.com verifica in mod activ si constant corectitudinea informatiilor atat din punct de vedere semantic, cat si gramatical, iar greselile sunt semnalizate si corectate chiar si la o vreme dupa aparitia lor. Unul dintre obiectivele principale ale site-ului este respectul pentru cititori, tinem totodata si la calitatea continutului si veridicitatea informatiilor redate.

Fiind initiativa unor oameni cu frica de Dumnezeu, ne rugam ca acest site sa contribuie la raspandirea mesajului Evangheliei si cat mai multi oameni sa primeasca iubirea lui Hristos.

***

Redactor-sef: Dana Dobre

 

Studii: Universitatea din Bucuresti

Specializari: Litere si Jurnalism;

Administratie publica locala si centrala;

Comunicare sociala si PR

Redactor-sef Afirmativ.com

Reporter ziare.com

Autoare volum de versuri Steaua ta pamanteana

***

Contact:

e-mail: azsafirmativ@gmail.com

Facebook: pagina Afirmativ

Twitter: https://twitter.com/Afirmativcom

***

Afirmativ.com, responsabilul site-ului sau/si reporterii/moderatorii, nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.

Responsabilitatea pentru comentariile postate apartine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul care ii ofera posibilitatea de a posta un comentariu.

Comentariile care aduc jigniri sau cuprind continut vulgar, vor fi automat sterse, iar utilizatorul respectiv va fi avertizat sau chiar blocat.

Articolele postate au doar rol informativ si nu intentioneaza sa atace, denigreze sau sa atenteze la reputatia celui in cauza.

Pentru orice problema, nelamurire, sesizare sau critica, va rugam sa ne contactati la adresa: azsafirmativ@gmail.com

 

Colaboratori:

Lucica BOLTASU

Lucica-Boltasu

Lucica Boltasu s-a nascut in 1967 intr-un sat de langa Deva, unde si-a petrecut copilaria. A scris pana in prezent peste 500 de poeme, publicate online, pe resursecrestine.ro.

Cu un farmec aparte de a insirui cuvintele, poeta subliniaza intr-un mod original trairi omenesti care isi au originea in iubirea desavarsita a lui Isus, amintind frecvent ceea ce a facut Dumnezeu pentru noi, laudandu-L pe Cel ce a stat pe cruce si povestind minunile Lui.

Interviu Lucica Boltasu

Flavius Laurian DUVERNA

167805_103312483080622_667561_n

Flavius Laurian Duverna este cu siguranta un poet ajuns la maturitate spirituala, daruit cu mult har, un poet care striga iubirea lui Dumnezeu si bunatatea Lui in cele peste 1000 de poeme scrise de-a lungul timpului.

Este o poezie de lauda si inchinare, de chemare la pocainta, de binecuvantare, despre marile intrebari ale omului, despre marea zi a intalnirii cu Mantuitorul nostru si multe altele pe care le puteti aprofunda pe resursecrestine.ro.

Interviu cu Flavius Laurian Duverna

Danut Alexandru JERCAN

11897142_481318855361466_374904673_n

Danut Alexandru Jercan s-a nascut pe 31 iulie 1957 in  localitatea Maneciu Ungureni, Prahova. Este licentiat in Teologie pastorala – Institutul Teologic Adventist si Babes Bolyai – Teologie Reformat Didactica.

Este pastor in cadrul Conferintei Muntenia si poet crestin: (trei carti poezie: Scrisori de Dragoste Divina, Evadare din Lodebar, Strigatul Tacerii); Hobby-uri: poezia, muzica, florile, pescuitul, strungaria in lemn, excursii locuri istorice, etc.

BLOG PERSONAL

Ada ROSU

11998603_1644041362505154_2010553981_nNascuta in Fetesti, Ialomita, pe 16 septembrie 1985, Ada Rosu este autoare de poezie si devotionale. Este casatorita si are o fetita pe care o considera darul deosebit primit de la Dumnezeu. „Scriu poezii pentru copii dar si pentru adultii care-si simt inima inca tanara. Nu ne-am nascut intelepti ci ne-am nascut pentru a deveni oameni intelepti, iar asta trebuie sa o cerem doar lui Dumnezeu. EL sa ne binecuvinteze pe toti!”

9 Comments

 1. Emanuel Stefancu Gingasu

  buna ziua la fel ca dstra. sunt nascut in 73,inca necasatorit, fara nici urma de combinati,atingeri sau prietene, efectiv Domnul a fost cu min, inca de la 17 ani dedicat pentru Domnul, trecut prin imense probleme,saracie,lipsuri si multe aspecte ale vietii, toate fiind experiente,incurajari,umblare mai sus,gandire mai matura,bucurie si incercari de a incuraja pe oricine, deoarece cu 24 ani de credinta,experienta si lucrare, cantand la 3 instrumente, cu golegiu,teologie, si multe scoli si experiente in studii pot spune ca sunt o minune care uneori in ultimele vremuri intrand in pielea lui vechiul Ilie din vechiul testament,dar inca mai asteptand credinta ca Ilie de a aduce nori pe cer,sau de a aduce o inviere sau binecuvantari , sunt din Bucuresti si asi fii bucuros sa putem tine legatura in lucrare si orice pot ajuta in Donul, tinend cont ca nu lucrez, ma puteti obsrva pe youtub cu id emygingasu, sau efectiv Evangheizare cort cu copii Vigard, sau Marturisire Emy Gingasu , si din aceste filmari aveti ocazia de a viziona toate, ma ocup in tabere cu copii si iubesc copii in orice nifel de ai ajuta,moral,instrumental,ha doresc har si multa pace

 2. Am descoperit cu plăcere acest spaţiu de suflet şi frumos.
  Sunt interesat de colaborare pe direcţia creaţiei poetice.
  Noi avem la biserica Balta Albă din Bucureşti un cenaclu la care vă invit cu bucurie.
  Multă pace!
  ionbuciuman

  • Și eu ma bucur de acest mesaj neașteptat, Domnul lucrează. Voi onora cu bucurie invitația, după cum e programul cenaclului. Poezia e un mod sublim de a ne exprima dragostea față de Creator. Dumnezeu să vă binecuvânteze, frate pastor Buciuman! Dana Dobre

 3. Cautand informatii despre baptistii de ziua a saptea, am gasit pagina d-v care mi-a produs multa bucurie. Va doresc multa binecuvantare din partea cerului in lucrarea pe care o faceti si in care, prin harul Domnului, sunt si eu angrenat.
  Cu stima, Lori Balogh

  • Afirmativ.com

   Va multumim si va asiguram de pretuirea noastra pentru eforturile pe care si dvs. le faceti in numele Domnului. Echipa Afirmativ

 4. Vasiliu Monica Andreea

  Doresc sa primesc articolepe teme crestine.

  • Afirmativ.com

   Buna ziua, introduceti adresa de e-mail in casuta pe care o gasiti pe site la rubrica „Abonare via e-mail”- o gasiti in partea dreapta.

 5. Lori se pune ca cine se aseamana se aduna…si eu cautam asemenea informatii si am ajuns atat aici cat si pe blogul tau…interesant cum lucreaza Domnul. Si mie mi ar place sa ma implic, Dumnezeu isi revarsa uneori gratia lui prin poezie, ma trezesc vorbind in rime, scriind poezii.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.