policial-impede-suicidioUn politist a reusit sa impiedice un tanar care vroia sa-si ia viata, vorbind despre Dumnezeu si fagaduintele din Biblie. Tanarul, auzind mesajul inflacarat si plin de patos al politistului, s-a razgandit.

El era gata sa se sinucida, intentionand sa se arunce de pe un parapet, cand politistul sosit la fata locului l-a convins sa renunte.

Ofiterul de politie a inceput sa reproduca versetele din Biblie, in care Dumnezeu da intotdeauna o a doua sansa oricarui om, mentionand ca viata e frumoasa si merita traita in spiritul Evangheliei.

 

Dialogul dintre ei a durat aproximativ 30 de minute, timp in care politistul a vorbit si l-a convins pe tanar sa nu se arunce in gol de pe parapetul situat deasupra unei autostrazi.

Se pare ca baiatul era foarte deprimat si parea ca se confrunta cu probleme foarte grave”, a declarat unul dintre martorii la eveniment.

In partea finala a dialogului mai multi oameni s-au oprit pentru a vedea ce se intampla si au incercat sa-l convinga pe tanar sa nu sara.

In cele din urma politistul i-a spus tanarului „frate, nu te mai uita inapoi, gandeste-te la viitor si lasa in urma problemele, caci toti avem probleme. Problemele nu inseamna nimic in comparatie cu viata care ne este data de Tatal nostru ceresc”.

Dupa ce a rostit aceste cuvinte a intins mana catre sinucigas si i-a spus sa primeasca mana intinsa care vrea sa-l ajute. Tanarul, convins de sinceritatea si mai ales de versetele din Evanghelie reproduse de politist, a renuntat la gestul sau si ajutat de binefacatorul sau, a fost adus la loc sigur.

Identitatea ofiterului nu este cunoscuta, dar, dupa ce a terminat aceasta dificila misiune a fost felicitat de trecatori si de colegii sai, relateaza gospelmais.com.br.