42.000 de dolari gasiti in haine vechi

42.000 de dolari gasiti in haine vechi. Ce a facut cu ei cea care i-a gasit

42.000 de dolari gasiti in haine vechi. Ce a facut cu ei cea care i-a gasit

Cand noua angajata a unui magazin de caritate a gasit stive de bancnote de 100 de dolari indesate in doua pulovere vechi, a crezut ca sunt false.

Asociatul magazinului de la Goodwill Industries si-a dat insa seama ca banii erau absolut reali – si suma totala era de 42.000 de dolari.

Andrea Lessing era in spate sortand haine cand a vazut comoara, iar primul lucru la care s-a gandit a fost fiica ei de sase ani.

„Ziua ei de nastere va fi in iulie, asa ca ii pot oferi o petrecere uimitoare de ziua de nastere”, a declarat Lessing pentru KFOR, un post de stiri local.

Totusi, Lessing a decis sa nu pastreze banii pentru ea.

Ea a raportat banii pierduti, iar magazinul din Norman, Oklahoma, a reusit să-l gaseasca pe proprietar, datorita unor documente identificabile care erau incluse in banii din donatie.

Proprietarii, care uitasera banii cand au donat imbracamintea, i-au dat Andreei 1.000 de dolari, ceea ce a facut-o sa se emotioneze si sa planga.

„De cand i-am dat recompensa este inca socata de generozitatea lor ”, a declarat pentru GNN Lacey Lett, directorul de comunicatii al Goodwill Industries din Oklahoma Centrala.

Se pare ca nu este doar cea mai mare descoperire de bani din istoria Goodwill-ului din Oklahoma, ea se situeazaa printre primele descoperiri pentru Goodwill la nivel internațional – iar recompensa o va ajuta pe Andreea sa-i ofere fiicei sale o „zi de naștere uimitoare”.

„Am luat decizia corecta”, a spus Lessing.

Si credința ei ca „daca faci ceva bun, atunci ceva bun ti se va intampla” s-a dovedit la fel de autentica si adevarata precum moneda pe care a descoperit-o.

42.000 de dolari gasiti in haine vechi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.