Acasă » 350 de familii misionare ar putea fi expulzate din Marea Britanie

350 de familii misionare ar putea fi expulzate din Marea Britanie

misionariOrganizatia misionara „Tineri Pentru Misiune” (TPM) se confrunta cu amenintarea expulzarii a 350 de familii din Marea Britanie reprezentand jumatate din voluntarii sai, precizeaza Alianta Evanghelica din aceasta tara.

In luna septembrie a anului 2014, organizatia TPM din Anglia si Tara Galilor a fost tinta unei anchete efectuate de catre Biroul de Vize si Imigrare din Marea Britanie. Inspectia a concluzionat ca organizatia indeplineste doar cinci din cele sapte conditii impuse.

Desi organizatia si-a exprimat intentia de a rezolva imediat cele doua aspecte nerezolvate, au primit notificare prin care licenta le-a fost suspendata pentru 20 de zile.

In cazul in care suspendarea se confirma in zilele urmatoare, toate licentele acordate vor fi revocate, ceea ce ar duce la expulzarea a 350 de familii misionare care lucreaza in Marea Britanie.

O decizie drastica

Organizatia misionara si-a exprimat surprinderea in fata acestei decizii, considerand ca este drastica. „Speram ca prin dialog si hotararea noastra de a ne adapta urgent la parametrii necesari sa putem continua munca in Marea Britanie, ca parte a unei miscari globale, bazata pe credinta si iubire. Vom face tot posibilul pentru a ne conforma cu legea pentru ca misionarii nostri sa fie o binecuvantare, purtand mai departe mesajul lui Hristos.”

Organizatia are nevoie de rugaciune pentru a primi o rezolutie favorabila, decizie care va avea loc pe 20 ianuarie. Totodata aceasta a solicitat sprijin prin scrisori adresate parlamentarilor britanici, in speranta ca acest caz nu va trece neobservat.

Sursa: impactoevangelistico.net

Un comentariu la „350 de familii misionare ar putea fi expulzate din Marea Britanie”

  1. parerea mea este ca ei care se doresc sa fie misionari si sa il reprezinte pe Hristos in Anglia trebuiau de la inceput sa isi rezolve problemele legate de sedere si de viza sau ce trebuia sa indeplineasca ei ca sa nu se ajunga aici. Prin insusi ancheta deschisa impotriva lor, practic si-au adus o pata si o rusine cauzei lui Hristos prin faptul ca statul i-a gasit in neregula.
    Daca vor sa il reprezinte pe Hristos in mod corect inaintea oamenilor, trebuie ei insisi sa fie corecti si sa respecte legile tarii ca sa nu se trezeasca cu anchete ale statului.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.