26 milioane de dolari pentru o biserica cu bowling, fitness si sala de dans (Galerie foto)

26 milioane de dolari pentru o biserica cu bowling, fitness si sala de dans (Galerie foto)

3In Alabama, Statele Unite ale Americii a fost inaugurata o biserica „a viitorului”, conceputa ca un complex de agrement, scopul fiind acela de a atrage oameni la inchinare.

2Cladirea are 12 piste pentru bowling, o zona pentru fitness, un restaurant, o cafenea, o sala de dans si un teren de baschet.
Exista, de asemenea o sala cu aparate de jocuri electronice si un loc de joaca pentru copii, pastorul declarand ca aceste facilitati au fost create pentru a mentine unite familiile si implicit comunitatea.

1Noua biserica din orasul Wylam, Alabama, „arata putin ca o colonie extraterestra, avand sapte cupole uriase” a scris site-ul AL.com.

4Pastorul Michael D. Moore considera ca biserica nu trebuie sa fie frecventata doar de membrii comunitatii locale, ci ar trebui sa se reinventeze, pentru a primi noi credinciosi.
„Cred ca noi putem satisface nevoile tuturor locuitorilor orasului. Vrem sa atragem oameni chiar din intreaga regiune pentru Imparatia lui Dumnezeu.

5„Oamenii poate nu doresc sa ajunga neaparat la biserica, dar vor veni la bowling. Indivizii au nevoi spirituale si sociale diferite. Toti au insa nevoie de securitate, relaxare si divertisment impreuna cu familia. In timp, oamenii vor intra si in biserica. Vrem ca biserica sa fie o sursa de inspiratie”, a declarat pastorul Moore.

6Intregul cost al constructiei si anexelor se ridica la peste 26 de milioane $, stransi din donatii de la mai mult de 6.000 de membri ai bisericii. „A fost o provocare. Membrii nostri ne-au ajutat prin zecimi si daruri. A fost singura noastra sursa financiara. A fost un miracol”, a rezumat pastorul.

Sursa: acontecercristiano.net

Foto: al.com

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.