Acasă » Cum s-au oprit trecătorii pe faleza din Mangalia, să-i asculte pe tinerii adventiști cântând spre slava lui Dumnezeu (Video)

Cum s-au oprit trecătorii pe faleza din Mangalia, să-i asculte pe tinerii adventiști cântând spre slava lui Dumnezeu (Video)

Au început în 2016 la Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea Bellu, unde au fost invitați să realizeze un program. Cum totul a fost minunat, tinerii nu s-au mai oprit și de atunci realizează programe spre slava lui Dumnezeu, fiind invitați în diverse biserici adventiste din țară.

Pentru a-Și împlini planurile, căile Lui Dumnezeu sunt nebănuite. Iar răsplata Lui este inimaginabilă. Young Christians-Tineri în Domnul, au înțeles acest lucru și slujesc cu bucurie acolo unde sunt chemați. Grupul s-a mărit cu tineri din mai multe biserici, frumoși și entuziaști.

[wzslider autoplay=”true”]

Slujirea înseamnă sacrificiu, timp investit, repetiții, toate făcute din timpul lor liber. Sunt entuziaști și marea majoritate a tinerilor din acest grup creștin învață la Universități de prestigiu din România, reprezentând cu cinste biserica din care fac parte și aducând lumină într-o lume plină de întuneric.

Dumnezeu face lucruri mărețe, venirea Lui este aproape și suntem datori să-i îndrumăm pe cei din jurul nostru spre Acela care a făcut totul pentru întreaga omenire, prin jertfa de la Golgota, oferindu-ne șansa vieții vesnice, Iisus Hristos.

Iată câteva momente surprinse la Mangalia, în videoclipurile următoare. Dar sunt puține în comparație cu emoțiile trăite la fața locului, în contactul direct cu oamenii, curioși să vadă că există tineri în România cu astfel de preocupări spirituale.

Tinerii au învatat ca Dumnezeu poate sa faca minuni. Atunci de ce totusi de multe ori Dumnezeu e aparent absent? Poate fi El limitat, desi e Atotputernic? Din pacate, da. Noi suntem cei care Ii limitam puterea.

Daca vrei ca Dumnezeu sa faca minuni in viata ta trebuie sa aplici urmaatorii 3 pasi: 1) Nu Il limita pe Domnul cu credința ta slaba, 2) iesi din zona de confort și 3) spune da oportunităților.

Detalii, experiențe in acest sens și exemple concrete despre fiecare din aceste 3 puncte le gaasiți in videoclipul de mai jos, postat de Biserica Biserica Adventistă Cuza Vodă. Dumnezeu poate sa facă minuni! Da-i voie sa intervină in viața ta!”

 

Vă rugăm să-i încurajați cu o rugăciune și un like la pagina pe care veți fi informați permanent despre activitățile tinerilor. Dumnezeu să-i călăuzească!

Pagina facebook Young Christians – Tineri in Domnul

                                                                                                                                                (Articol de Dana Dobre)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.